Rıdvan Dilmen'den, Fenerbahçe ve Galatasaray için flaş sözler: Tarihe geçecekler

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Pendikspor'u 5-0 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalar yaptı. Rıdvan Dilmen bu sezon Süper Lig tarihinin rekorunun kırılabileceğini iddia etti.

GİRİŞ 30.10.2023 09:24 GÜNCELLEME 30.10.2023 12:17
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin farklı kazandığı Pendikspor maçı sonrası konuştu.

Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın seviye farkından bahseden Rıdvan Dilmen 2023-24 sezonunda puan rekoru kırılabileceğini öne sürdü.

Süper Lig'de yeni sezonun tarihte hiç olmadığı kadar farklı başladığını kaydeden Dilmen, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan rekoru için çekişeceğini bildirdi.

"LİG TARİHİNİN EN ÇOK PUAN TOPLAYAN 2 TAKIMINI GÖRECEĞİZ"

Süper Lig'de bu sezon puan rekorunun kırılacağını iddia eden Rıdvan Dilmen, "Bu sezon, Süper Lig tarihinde olmadığı kadar farklı başladı ve devam ediyor. Lig tarihinin en çok puan toplayan iki takımını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe 10. haftası geride kalan Süper Lig'de yoluna kayıpsız şekilde devam ederken, Galatasaray 9 galibiyet, 1 beraberlikle Sarı-Lacivertlileri takibini sürdürüyor.

FRED VE BECAO SÖZLERİ

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Pendikspor-Fenerbahçe maçında sakatlanan Fred'in Trabzonspor'a karşı muhtemelen oynayamayacağını söylerken, Becao'nun zorlu müsabakaya yetişeceğini kaydetti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Babavatan 5 ay önce Şikayet Et
    Son 5 yıldır ridvan hoca hep aynı şeyleri söylüyor fener gol rekorunu kıracak fener puan rekorunu kıracak fener uçacak kaçacak crespo super Rossi muazzam topçu samatta müthiş bresha inanılmaz futbolcu suleymani 100 gol atar falan falan falan ridvan hoca Allah için fener için iyi bir şey söyleme tersi oluyor
    Cevapla
  • Sinan 5 ay önce Şikayet Et
    Gezi eylemcileri ile şanlı Galatasarayı aynı klasmana koyamazsın haddini bil
    Cevapla
  • ayyıldız 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe adanademir e takılabilir.
    Cevapla
  • Alper 5 ay önce Şikayet Et
    lige boşuna mı 10 İstanbul takımı aldılar borçlar azalsın diye
    Cevapla
  • KARTAL 5 ay önce Şikayet Et
    Fatih ALTAYLI GS'nin 50milyon € borcunu EMLAK KONUT ÖDEDİ ama nedense herkes sağırları oynuyor. Adam ! Şahitlerim de var diyor kimse duymuyor.
    Cevapla
  • Kalaycı 5 ay önce Şikayet Et
    Avucunu yalarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle