Galatasaray'da yaşanacak ilk ayrılığı Rıdvan Dilmen açıkladı!

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılarda devre arasında yaşanacak ayrılığı açıkladı.

GİRİŞ 29.10.2023 10:19 GÜNCELLEME 29.10.2023 11:21
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ndombele ile yollar ayrılıyor. Okan Buruk'un bir türlü kadroya oturtamadığı yıldız oyuncunun fiziksel hali sosyal medyada eleştiri konusu olmuştu.

Ndombele ile yolların ayrılacağını açıklayan Dilmen, "Galatasaray'ın devre arasında Ndombele ile yolunu ayıracağını düşünüyorum. Tam 2 ay oldu, bir oyuncu 2 ayda hazır hale gelmez mi? Okan hoca kararını vermiş. Ndombele ile yollar ayrılıyor" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLDİ

Ndombele'nin fazla kiloları sosyal medyada eleştiri konusu olmuştu. Yıldız oyuncunun fiziksel olarak geçmiş yıllara göre geri gitmesi Galatasaraylı taraftarların tepkisine yol açmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Emrah 5 ay önce Şikayet Et
    Turistik amaçlı gelmiş gibi
    Cevapla
  • Serdar 5 ay önce Şikayet Et
    Zaha,Angelino,Ndombele,Tete,Olivera hatta zyech malesef bunlar bu takımın oyuncuları değil ve Halil Dervişigluna büyük haksızlık yapılyor madem oynaymayacaktın adamı niye aldın. İkinci yarı sol kanata düzeltilmezse cok buyuk sıkıntı yasanır.
    Cevapla
  • Ersin 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerlimisin sen
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    teşekkürler ile Zaha çokmu iyi
    Cevapla
  • Eyüp yildirim 5 ay önce Şikayet Et
    Sancez icardi tete zaha haricinde diğerleri boşa alinmis hakim donbele angelinho en kısa zamanda gönderilmeli hiçbiri GS fayda saglamaz
    Cevapla
  • Tolgahan 5 ay önce Şikayet Et
    Oyle alip geri gondermek kolay mi. Kac paraya mal plur bu
    Cevapla
  • Alex de Souza 5 ay önce Şikayet Et
    Sorsan fenerin elinden aldik derler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle