Selim Soydan'dan olay sözler: Erden Timur haklıymış

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un MHK eski Başkanı Lale Orta'nın VAR kayıtlarını dışarıya çıkarması hakkında eski TFF yöneticisi Selim Soydan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Selim Soydan'dan olay sözler: Erden Timur haklıymış
Selim Soydan'dan olay sözler: Erden Timur haklıymış
GİRİŞ 28.10.2023 13:24 GÜNCELLEME 28.10.2023 13:24
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama sonrası gündemi sarsmıştı. Timur'un açıklamaları sonrası TFF'den ceza gelirken eski TFF yöneticisi Selim Soydan, konu hakkında açıklama yaptı.

Soydan'ın Erden Timur hakkındaki flaş sözleri:

"ERDEN TİMUR DOĞRUYU SÖYLEMİŞ"

"Öncelikle Erden Timur'un iddialarını soruşturdum. Doğruları söylemiş. MHK eski başkanı Lale Orta sahiden Adana Demir- Fenerbahçe maçının görüntülerini VAR Odası'ndan çıkarmış. Sonra da bütün hakemlere, "Ben o görüntüleri Ali Koç'a gönderip ikna ettim" demiş. Hakemlerin gözünde olaylara müdahale eden, Ali Koç'u bile manipüle eden bir başkan olarak gözükmek istemiş. Hakemlere yanlış bir mesaj vermiş. Bu noktada Koç, "Bana mesaj gelmedi" diyorsa ona inanacak herkes. Ama zaten dert, o görüntülerin yasak biçimde cep telefonuna aktarılması. Bunu yapan MHK Başkanı, her şeyi yapar. Yazıklar olsun..."

"TİMUR'UN ELİNDE BAŞKA BİLGİLER DE VAR"

"TFF de Orta'yı bu hareketleri yüzünden göndermiş, bence onlar bu görüntü çıkarma işini biliyorlardı. Bakın Orta 10 gündür sesini çıkaramadı. TFF uyanıklık edip işi tuza batırdı, başka ne yapabilir ki zaten… Orta'yı da göndermiş. Anafikir şu: Timur boşuna "Elimde bilgiler var" demiyormuş. Bir konuştu, 15 gündür kimse işin içinden çıkamadı. Yalnız Timur'da başka bilgiler de var duyduğum kadarıyla. Onları da açıklamasını bekliyorum. Futbolda temizlik için her şeyin ortaya çıkması şart.."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Yusuf40 6 ay önce Şikayet Et
    Desene bu yıl yine gs şampiyon.. İğrendik bu akşam furboldan. Yazık.. yazık.. yazık..
    Cevapla
  • Levrock 6 ay önce Şikayet Et
    Cokta önemliydi sanki. Fenerbahce Adana macinda Fenerbahce katliama ugramis o mac yüzünden sampiyonluktan olmustu. Diyelimki Ali Koc görüntü aldi, böyle karanlik bir mactan sonra bence en dogal hakkidir, VAR Kayitlari herkes icin acilmali.
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Futbolda ahlak diye bişey kalmamış nerde fedarasyon başkanı hukuk kurulu bu adamlar biseyler açıklıyor savcılığa suç duyurusunda bulunsaniza gerçekler neyse çıksın ortaya ama yemez ihbar etseler koltukları gidecek ıssız kalacaklar olurmu o konuşuyor bu konuşuyor demek ki herkez hile şike sahtekarlık yapıyor futbolda bizde geyigine birbirimize verip veristiriyiz asıl balı yiyenler başkası
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    erdem timura kimse servis edmiyor lale orta hakemlere ben Ali koça görüntüleri verdim ikna ettim diyor selim soydanın ifadesini okursanız ezikler dönen fırılda anlarsınız
    Cevapla
  • Musa 6 ay önce Şikayet Et
    Ulan bu ülkede sanki iki takım dışında başka takım yok bütün algılar oyunlar bunlardan çıkıyor her yerde bunlar rezillik yaptıkları belli iken her zaman bunlar ağlıyor hep bunların lehinde hata yapılıyor hep kendileri mağdur ülke futbol yönetenlerin hali işte bu ağlayı ağlayın
    Cevapla
  • Kayseri 6 ay önce Şikayet Et
    Ewet haklisin ezen dik duran diyerleri ezen sirasiyla hallediyor biraz aciyinca bagirip susuyorlar dik dursaniza siranizi bekleyecegnize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle