Kaan Ayhan: Bayern küçük hataları cezalandırıyor

Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan, "Bayern Münih, küçük hataları hemen cezalandırıyor. Eğer Bayern Münih'i hatalara zorlarsak bizim de şansımız var." dedi.

Kaan Ayhan: Bayern küçük hataları cezalandırıyor
Kaan Ayhan: Bayern küçük hataları cezalandırıyor
GİRİŞ 23.10.2023 17:59 GÜNCELLEME 23.10.2023 17:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3'üncü maçında yarın Bayern Münih'i konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde saat 19.45'te başlayacak karşılaşmada İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak.

Karşılaşma öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.

Kolay bir maç olmayacağını dile getiren Kaan Ayhan, "Şampiyonlar Ligi'ne baktığınızda kolay bir maç yok. Yarın da her zamanki motivasyonla maça çıkacağız. Skorla ilgili önemli şeyler var. Bayern Münih, küçük hataları hemen cezalandırıyor. Eğer Bayern Münih'i hatalara zorlarsak bizim de şansımız var. Elimizden geldiğince iyi bir performansla taraftarımızın önünde iyi bir maç oynamak istiyoruz" diye konuştu.

"BENİ BURAYA GETİRMELERİNİN EN BÜYÜK NEDENLERİNDEN BİRİSİ DE BU"

Farklı pozisyonlarda görev almasının kendisi adına bir sorun teşkil etmediğini belirten tecrübeli oyuncu, "Takımın kalitesi geçen sene de yüksekti, bu sene daha yüksek bir seviyede. Herkesin her pozisyonda iyi bir performans göstermesi gereken bir ortam var. Kendi adıma mutluyum. Son maçlarda ilk 11'de yer aldım. Umarım hocamı da mutlu etmişimdir. Stoperde olsun orta sahada olsun, ben görevimi yerine getirip maçtan maça üstüne koymak istiyorum. Pozisyon açısından benim açımdan bir fark yok. Beni buraya getirmelerinin en büyük nedenlerinden birisi de bu. Takım içerisinde büyük bir rekabet var. Ben de bunun bir parçasıyım" şeklinde konuştu. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    GS 3:0 alır bu maçı başka da kimse heveslenmesin
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    GS şans dahi tanımıyorum
    Cevapla