Galatasaray camiası Anıtkabir'e gidiyor!

Galatasaray camiası, Cumhuriyet'in 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim'e sayılı günler kala Anıtkabir'de bir araya gelecek.

Galatasaray camiası Anıtkabir'e gidiyor!
Galatasaray camiası Anıtkabir'e gidiyor!
GİRİŞ 18.10.2023 19:51 GÜNCELLEME 18.10.2023 19:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray, yönetim kurulu üyelerinden taraftarlarına kadar 21 Ekim Cumartesi sabahı Anıtkabir'de Atatürk'ün huzuruna çıkacak.

Sarı kırmızılı kulüpten "Cumhuriyetin Yüzü Galatasaray, 21 Ekim'de Atasının huzurunda!" başlığıyla yapılan açıklama şöyle:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserim” diye nitelendirdiği Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Cumhuriyetin Yüzü Galatasaray Spor Kulübü, Atasının emanetinden aldığı güç ve cesaretle yarınlara güvenle bakmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü olarak, Yönetim Kurulumuz, tüm kurullarımız, sporcularımız, çalışanlarımız, üyelerimiz ve taraftarlarımızla birlikte 21 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıkacağız.

Program:

09.00 - 09.30 Anıtkabir Aslanlı Yol Buluşma

10.00 - 11.00 Atamızın Huzuruna Çıkış"


 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • Fenerli 6 ay önce Şikayet Et
    Besiktas ve Fener taraftarı başta flo,kinetix,polaris olmak üzere tff başkanının sahip olduğu markaları boykot etmeli.fanatik gsliye para kazandırmayın.
    Cevapla
  • Bekir 6 ay önce Şikayet Et
    TFF ye bak açıktan gsyi kayiriyor.Erden denen yalancıyı neden pfdk ya sevk etmediniz.
    Cevapla
  • Alexde souza 6 ay önce Şikayet Et
    Dursun başkan ile erden timurun türk futbolundan acilen uzaklaşması lazım yoksa dahada kötüye gidiyor gs kendisine yeni bir başkan seçmeli
    Cevapla
  • cellat 6 ay önce Şikayet Et
    baktılar fb bileği bükülmüyor,masa başı oyunlarla başladılar..lale orta bir konuşsun bak erden kaçacak delik arayacak hatta tff başkanıda..
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    önce prnsylvania ya gidin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle