Okan Buruk'u pişman eden transfer kararı!

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, yedek kaldığı için gemileri yakan Nelsson'un açıklamalarına kafayı takmış durumda.

GİRİŞ 17.10.2023 11:09 GÜNCELLEME 17.10.2023 11:42
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, sezon başında Victor Nelsson'un ayrılışına izin vermediği için büyük pişmanlık yaşıyor. Sevilla ve Tottenham'dan 20 milyon Avro civarında teklifler alan Galatasaray yönetimi, Okan Buruk'un ısrarı üzerine bu teklifleri geri çevirdi.



Sezon başında bu durumu beklemiyordu

O dönem Davinson Sanchez transferinin netleşmemesi Okan Buruk'un Nelsson kararında etkili olurken aynı zamanda Kaan Ayhan ve Abdulkerim Bardakcı'nın da bugünkü performansları Okan Buruk'un beklentisinin çok üzerinde.



Transferine izin vermediği için pişman oldu

Victor Nelsson'un yedek kalmasının ardından yaptığı açıklamalar Okan Buruk'un moralini bozarken, tecrübeli hocanın yakın çevresine Nelsson'un sezon başındaki olası transferine engel olduğu için pişman olduğunu dile getirdiği öğrenildi.



Victor Nelsson ne dedi?

Son haftalarda formasını Davinson Sanchez'e kaptıran Victor Nelsson, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini reddettiğini söyledi.

Manchester United maçında oynamadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını bildiren başarılı stoper, "Üç maçtır yedek kulübesinde oturuyorum" ifadelerini kullandı.



"Öfkeli ve tükenmiş hissediyorum"

Bu durumun son derece tuhaf olduğunu belirten Victor Nelsson, öfkeli ve tükenmiş hissettiğini söyledi.

Neden yedek kaldığını teknik direktör Okan Buruk'la konuştuğunu söyleyen Nelsson, "Sanırım bu onunla benim aramda kalacak" dedi.



"Yeni sözleşme teklifini reddettim"

24 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini bildirdi.

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Victor Nelsson, "Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • Cemil 6 ay önce Şikayet Et
    Ofsaytımsı şampiyon diye GS den mi bahsediyorlar. GS bu senede şampiyon olacak. Bu sefer ne uyduracaklar bakalım bazı aklı evveller. Zamanında penaltımsılarla şampiyon olan da vardı FB gibi. Penaltımsılar kesilince 10 yıldır şampiyon olamadı. Ayrıca Nelsson bu gün 20 milyon eurodan aşağı etmez. Fred'e 15 milyon Euro verilmişken.
    Cevapla
  • Gönderin 6 ay önce Şikayet Et
    Satın gitsin ya, mızlanıp durmasın. Son maçlarda rezil futbol oynadı, molde maçları utançtı.
    Cevapla
  • Serkan 6 ay önce Şikayet Et
    Aynen ya sanki ülkesine maç vermeye gitmiş. Bildiğin hata yapmak için elinden geleni yaptı. Güvenilmez bir futbolcu
    Cevapla
  • Arif 6 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu 20-25 milyon lardan bahsediyordunuz. Euro lar tl ye mi dondu yoksa
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    ben anlamıyorum Nelson gûrevini en iyi yapan fotbolcu yedek kalmasını benim tuhafıma gelmiyur
    Cevapla
  • Sanırım 6 ay önce Şikayet Et
    Sen oynadığı son maçlarda tel tel döküldüğünü, aklının maçta olmadığını görmedin sanırım. Davinson bu adamdan 10 gömlek üstün
    Cevapla
  • Gsli 6 ay önce Şikayet Et
    Biraz doğru konuşun.Sanchezin 9 milyon euro ettiği yerde Nelson 20 milyon euro etmez.10 milyon euro veren varsa hemen yollayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle