G.Saray'da veda zamanı! Kerem Aktürkoğlu yuvadan uçuyor

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın devre arasında astronomik bir teklif yapacağı iddia edildi.

GİRİŞ 17.10.2023 07:28 GÜNCELLEME 17.10.2023 12:50
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın, Ocak ayında Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'yla sözleşme imzalamayı planladığı bildiriliyor. İngiliz ekibi Jarred Bowen'ın yerini doldurmak için Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Milli futbolcu, West Ham United'ın hocası David Moyes tarafından oldukça beğeniliyor ve takımın yeni transfer adayları arasında gösteriliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

24 yaşındaki oyuncu sezona etkileyici bir başlangıç yaptı ve Galatasaray forması ile oynadığı tüm müsabakalarda 5 gol atıp 7 asist kaydetti.

Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösteriliyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?

Futbola Gölcükspor altyapısında başlayan Kerem Aktürkoğlu, daha sonra Hisareyn ve Başakşehir altyapılarında forma giydi. Kerem daha sonra BB Bodrumspor, Karacabey Belediyespor, 24 Erzincanspor'da oynadıktan sonra Galatasaray'ın yolunu tuttu.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 60
  • Kerem fan 6 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir yere gitme
    Cevapla
  • Yasin 6 ay önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun inşallah her şey gönlünce olsun Kerem
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiyeden gidenlerin kaçının kariyerinde patlama olduki, verin adamın hakkını devam etsin başarılı olduğu yerde.
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 6 ay önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun yeğenim...
    Cevapla
  • Korhan 6 ay önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun Kerem,siyonistlere restini çekmesine rağmen astronomik bir fiyata transferi talep ediliyor..aşırı yetenekli sporcular istediklerini söyleyebilirler ve daha da kusacaktır bu mizantrop güruhlarına haklı nefretini,ayağına taş değmesin,herzaman Allah yüzünü güldürsün !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle