Galatasaray'ın taraftar grubu "ultrAslan"dan Filistin'e destek mesajı

Galatasaray taraftar grubu "ultrAslan", Filistin için destek mesajı yayımladı.

Galatasaray'ın taraftar grubu "ultrAslan"dan Filistin'e destek mesajı
Galatasaray'ın taraftar grubu "ultrAslan"dan Filistin'e destek mesajı
GİRİŞ 14.10.2023 23:37 GÜNCELLEME 14.10.2023 23:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray taraftar grubu "ultrAslan", Filistin için destek mesajı yayımladı.

"ultrAslan"ın sosyal medya hesaplarından "KudüsÖzgürDeğilseDünyaTutsaktır" etiketiyle yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İşgalci zalim İsrail, yıllardır abluka altına aldığı bir halkı bugün adeta yok etmek istercesine saldırıyor, dünya bu orantısız zulme senelerdir olduğu gibi yine sessiz kalıyor. Savaş suçu işlediği defalarca kez ispatlanan ancak bırakın yaptırım uygulanmayı neredeyse ödüllendirilen bu arsız, zalim ve doymaz topluluğun mazlumlara yaptığı zulme sessiz kalmak mümkün değil. Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'da hiçbir kutsal tanımadan soykırım yaparcasına Müslümanlara saldıranlar, bugün kendilerine gösterilen sessizlikten güç alarak hastanelere, ambulanslara, kadınlara, çocuklara saldırıyor, soykırım yaparcasına masumları öldürüyor. Bu ahlaksız zulme karşı temenniler, dualar hiçbir zaman bitmedi. Ama artık gelinen noktada savaş suçlusu işgalci İsrail'e tüm dünyanın tek vücut olup sessiz kalmaması gerekiyor. Siyonizm'e ve onun soykırımcı temsilcilerine karşı tek ses tek yürek olmamız gerekiyor. Unutmayın, Kudüs özgür değilse dünya tutsaktır. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • nitekim 6 ay önce Şikayet Et
    Gs taraftarını tebrik ediyorum gönlümüzü fethettiler Gs taraftarı hep bu şekilde umarım tüm camialara örnek olurlar ama yetmez daha fazlasını yapmalı tüm Müslümanlar
    Cevapla
  • Yılmaz 6 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşlerim. Size de bu yakışır. Diğer takımlar da bu şekilde destek mesajları yayınlamalı. Bu konu sürekli gündemde tutulmalıdır. Daha sonra büyük çaplı yardım kampanyaları düzenlenmelidir. Herkes kendi imkanları ölçüsünde destek olmalı
    Cevapla
  • Ömür Geçer 6 ay önce Şikayet Et
    bir FB li olarak takdir ediyorum. umarım FB de aynısını yapar
    Cevapla
  • üniversiteli 6 ay önce Şikayet Et
    Bundan sonra galatasarayliyim....
    Cevapla
  • Mevlüt 6 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarı bu Herkese nasip olmaz helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle