Galatasaray'da Hakim Ziyech tartışması!

Galatasaray'da sakatlığı gerekçesiyle İstanbulspor, Ankaragücü, Manchester United ve Antalya maçlarında oynayamayan Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı antrenmanına katıldı.

Galatasaray'da Hakim Ziyech tartışması!
Galatasaray'da Hakim Ziyech tartışması!
GİRİŞ 11.10.2023 09:33 GÜNCELLEME 11.10.2023 09:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Chelsea'den transfer edilen G.Saray'ın yıldızı Hakim Ziyech, yaklaşık 12 gün sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kaldı. 30 yaşındaki Ziyech'in Fas Milli Takımı ile idmana çıkması ise tartışma yarattı.

CAMİADA ŞAŞKINLIK

Antalya maçı öncesi, teknik direktör Okan Buruk, "Ziyech'in ağrıları var, risk almadık. Bu oyuncular üst üste maç temposuna alışık değil" demiş ve oyuncunun antrenmanlara da devam etmediğini belirtmişti.

TARAFTARLAR SORGULADI

İstanbulspor, Ankaragücü, Manchester United ve Antalya maçlarını kaçıran Ziyech'in Fas ile antrenmanlara çıkması camiada şaşkınlık yarattı. Sosyal medyada taraftarlar, "Sakat biri milli takımla idmana nasıl çıkıyor? Acaba sorun sakatlık değil mi?" paylaşımları yaptı. Fas, 14 Ekim'de Fildişi Sahili ile 17 Ekim'de ise Liberya ile karşı karşıya gelecek.

Aslan'da 3 maçta 1 gol, 1 asist üreten Ziyech, Fas Milli Takımı'nda da 54 maçta 20 gol kaydetti. 

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hollanda'da yasiyorum Futbol hakemiyim bu faslı futbolcuları benim kadar iyi kimse tanımaz...Faslı futbolcular Türkiye liginde oynayacak kapasitede futbolcular deyiller...antrenman yapmayı sevmezler kendilerini maçlarda yıpratmaktan...
    Cevapla
  • Cafer C 6 ay önce Şikayet Et
    Kapalı kapılar ardında ekstra para verin. Yaptığınız diğer transferlerde olduğu gibi... ;)
    Cevapla
  • cellat 6 ay önce Şikayet Et
    adam gs adam yerine koymuyor,çünki biliyor bana muhtaçlar ne yaparsam yapayım kabüllenirler...icardi zaha vs..şu an istesin yönetime bile istediğini yaptırırlar..
    Cevapla
  • Misafir1 6 ay önce Şikayet Et
    Sais te böyleydi beşiktaş ta sakat fas milli takımına gelince sağlıklı...
    Cevapla
  • Dogrusu 6 ay önce Şikayet Et
    Ziyech daha fazla para istiyormuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle