Galatasaray 'Aşkın olayım' ile karşılandı

Galatasaray, ligin 8'inci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçı için geldiği Antalya'da 'Aşkın olayım' tezahüratlarıyla karşılanırken teknik direktör Okan Buruk'a çiçek verildi.

Galatasaray 'Aşkın olayım' ile karşılandı
Galatasaray 'Aşkın olayım' ile karşılandı
GİRİŞ 06.10.2023 19:28 GÜNCELLEME 07.10.2023 11:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de geride kalan 7 haftayı 19 puanla 2’nci sırada tamamlayan Galatasaray, ligin 8'inci haftasında oynayacağı Antalyaspor mücadelesi için Antalya'ya geldi.

Taraftarların Antalya Havalimanı'nda yoğun ilgi gösterdiği Galatasaray, coşkuyla karşılandı. Taraftarlar başta teknik direktör Okan Buruk olmak üzere futbolculara yoğun ilgi gösterdi.

Bazı futbolcular taraftarların forma ve atkılarını imzalarken hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Sarı-kırmızılı taraftarlar teknik direktör Okan Buruk'a çiçek verirken, taraftarlar Icardi ve Zaha'ya sevgi gösterisinde bulundu.

Takım gelmeden önce taraftarlar Icardi'nin attığı gollerin sonrasında çalan 'Aşkın olayım' şarkısıyla tezahüratlarda bulunurken, sarı-kırmızılı kafile ise daha sonra otobüse bindikten sonra konaklayacağı otele hareket etti.

Galatasaray'ın Antalyaspor maçı kamp kadrosu ise şu isimlerden oluştu:

"Muslera, Angelino, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Tete, Halil Dervişoğlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveria, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Kazımcan Karataş, Tanguey Ndombele, Sacha Boey, Cedric Bakambu."

HAKİM ZIYECH DIŞINDA EKSİK YOK

Galatasaray’da Antalyaspor maçı kadrosunda sakatlığından dolayı Faslı orta saha oyuncusu Hakim Ziyech dışında eksik bulunmuyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • bir deli 6 ay önce Şikayet Et
    yazıklar olsun tebrik edeceğine camur atmalar
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İyi
    Cevapla
  • Teoman 6 ay önce Şikayet Et
    Gs çok balık takımsın 10 kişi kalan takımlarla oynamak nasıl iyimi
    Cevapla
  • Aslan 6 ay önce Şikayet Et
    Sen önce o seviyeye gelde öyle boş salla
    Cevapla
  • Aziz 6 ay önce Şikayet Et
    Sazan takımlı misin
    Cevapla
  • Kurdi 6 ay önce Şikayet Et
    Gs bayerni yenerse ki o güç var onda finaldedir.burdan söylüyorum demişti dersiniz.gs tıpa hakim olmakta fazla ilgilenmiyor bunu göz ardı etmeseler harika işler çıkarırlar ve bol pozisyon.ülkemize ş.l.kupası gs ile gelecek inş.
    Cevapla
  • Fenerli 6 ay önce Şikayet Et
    Tarihin en kötü manchesterini,10 kişilik machesteri yemişler.Havaya bak.Fb 3 defa yendi.Besiktas ve Basaksehir de yenmişti.
    Cevapla
  • Keşanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Amiinnn inşallah o günleri görmek nasip olur hepimize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle