Kerem Aktürkoğlu'dan galibiyet yorumu! "İnandık, çok istedik"

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçı sonrası konuştu. Yıldız isim, "Burada kazanacağımıza inandık. Kazandık, mutluyuz' diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu'dan galibiyet yorumu! "İnandık, çok istedik"
Kerem Aktürkoğlu'dan galibiyet yorumu! "İnandık, çok istedik"
GİRİŞ 04.10.2023 01:19 GÜNCELLEME 04.10.2023 01:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Manchester United karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu galibiyet için "Bazı anlar unutulmaz! Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık. Oynayan, oynamayan... Bir bütün olduk, bu galibiyeti istedik. Zor anlar yaşadık ama galibiyeti istedik. Kazandık, mutluyuz. Golün geleceğini hissediyordum. Bazen olmuyor, kısmetsizlikler oluyor. Eleştiriler de oluyor ama bu kez gol atmayı çok istedim. Takıma yardım etmek için elimden geleni yaptım. Gol önemli değil, galibiyet önemliydi." değerlendirmesinde bulundu.

"KAZANACAĞIMIZA İNANDIK"

Maçla ilgili sözlerine devam eden 24 yaşındaki futbolcu "Penaltı kaçtı ama biz olumsuzluğa düşmedik. Golü bulabileceğimizi biliyorduk. 4-2 yapabilirdik. heyecanlı ve tansiyonu yüksek bir maç oldu. Biz güldük, mutluyuz. Kopenhag maçında da galibiyeti hak ettik. Biz burada kazanacağımıza inandık." ifadelerini kullandı.

"DAHA HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ"

Kerem Aktürkoğlu ayrıca "Bayern Münih'ten sonra ikinci sıradayız. Bu çok anlamlı. Daha hiçbir şey bitmedi. Sonra maç maç bakacağız ve gruptan çıkmayı düşünüyoruz. Çok duygu dolu anlar yaşadık. Soyunma odası harikaydı" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Kerem gibi bir topçu Türkiye ligi sınırları içinde yok. Kimse boş boş konuşmasın
    Cevapla
  • Alex de Souza 6 ay önce Şikayet Et
    Kopenhag ve Manchester united maclarinda kirmizilar kartlar olmasa nereye yeniyordunuz sayin kerem hakemler gorelim bayern Munich e de kirmizi kart verecekmi veremez olmayan kirmizi karti versinde gorelim boyu kac arsin 4 puan aldi gs kirmizi kartlar sayesinde olmayan penalti veriyolar bayern Munich en iyi oyununu oynamasi lazim maci hafife degil Tam tersi cok ciddiye almasi lazim
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    bu galibiyeti Bayern münih de yenerek taç landırması lazım gurup tan çıkmak için gerekli
    Cevapla
  • Alex de Souza 6 ay önce Şikayet Et
    Eger bayern Munich isini Sansa birakmak istemiyorsa akil varsa gelip ilk yari 3 luk yapar ama Bayern Munich en iyi oyununu oynamasi gerek ozaman Rahat kazanir bayern Munich gs ye karsi en iyi oyununu oynamasi gerek ozaman gs puan alamaz
    Cevapla
  • Alex de Souza 6 ay önce Şikayet Et
    Bayern Munich de yende gorelim bayern Munich te akil varsa en iyi oyununu oynayip ilk yari 3 luk yapar galatasarayi Rahat yenip gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle