Zaha attığı golü yorumladı! "Bir hayalin gerçekleşmesi"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı 3-2 yendi. Sarı kırmızılıların ilk golünü atan Wilfried Zaha maç sonu açıklamalarda bulundu.

Zaha attığı golü yorumladı! "Bir hayalin gerçekleşmesi"
Zaha attığı golü yorumladı! "Bir hayalin gerçekleşmesi"
GİRİŞ 04.10.2023 00:31 GÜNCELLEME 04.10.2023 00:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ikinci haftasında Galatasaray, Manchester United'a konuk oldu. 

Manchester United'ın gollerini 17 ve 67'de Hojlund attı. Galatasaray'ın gollerini ise 23'te Zaha, 71'de Kerem Aktürkoğlu ve 81'de Mauro Icardi kaydetti.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez Manchester United'ı deplasmanda yendi. Sarı kırmızılılar, grupta ilk galibiyetini alırken puanını 4 yaptı. Manchester United ise puanla tanışamadı.

Maçın ardından Galatasaray'ın ilk golünü atan Wilfried Zaha, TNT Sport'a konuştu.

"Bu benim için bir hayalin gerçekleşmesi demek. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve gol atmak... Bu gece, büyük bir gece. Bu takımın inancı var. Bu kadro hakkında bildiğim bir şey varsa, o da onların canını yakabilecek kadar yeterli bir takım olduğumuzdu. Galatasaray taraftarı beni sevdi. Oynamadığım, sakatlığımın olduğu zaman da beni sevdi. Eğer bir kulüp beni seviyorsa, ben de bu sevginin karşılığını sahada göstermek için elimden geleni yaparım." 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • yaşar 7 ay önce Şikayet Et
    geç onu sen parayı veren düdügü çalar
    Cevapla