Stat zemini gündem oldu! Futbolcular yeşile boyandı

Olimpiyat Stadı'nda İstanbulspor ile Galatasaray arasında oynanan maç sırasında futbolcuların elleri, formaları, saçları yeşile boyandı.

Stat zemini gündem oldu! Futbolcular yeşile boyandı
Stat zemini gündem oldu! Futbolcular yeşile boyandı
GİRİŞ 26.09.2023 22:15 GÜNCELLEME 26.09.2023 22:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olimpiyat Stadı'nda Süper Lig 3. hafta erteleme maçında İstanbulspor ile Galatasaray karşı karşıya gelirken, futbolcuların elleri, formaları ve saçlarının yeşile boyandığı görüldü.



Dikkat çeken bu görüntüler sonrası yeşil boyanın nedeni ortaya çıktı.

3 ay önce Şampiyonlar Ligi finali oynanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, zemindeki bozulmanın belli olmaması adına çimlerin yeşil gıda boyasıyla boyandığı öğrenildi.



Maç sırasında konuyla ilgili bilgi veren yayıncı kuruluş muhabiri ise "Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yanan çimler, makyajlama çalışması nedeniyle gıda boyasıyla yeşile boyandı" ifadelerini kullandı.




SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Fişek 7 ay önce Şikayet Et
    Bende futbolcular yeşerince TV bozuldu sanmışdım
    Cevapla
  • Son Osmanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Düşününki Bu Stadın Kontrolü Takibi Tff,nin Elinde. Tff Sorumlu Olduğu Stadı böylr Boyarsa Diğer Anadolu Kulüplerin Neler Yapacağını Tahmin Dahi Edemiyorum. Yazık
    Cevapla
  • Fatih 7 ay önce Şikayet Et
    Beter olsun futbolunuz batsın hiçbir işe yaramayan boş işler.Allah bunun hesabını soracak futboldan almadiginiz vergiler futbol için yaptığınız statlar yerine fakir fukaraya yardimda bulunsaniz ac fakir insan kalmaz.futbol beş para etmez spor diye birşey değil ayrıştırıcı bölücü yıkıcı bir şeydir Rabbim yok etsin inşaallah
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ekṣi mi nedir bu adamin adi .hic hosuma gitmiyor saten.tuhaf bi adam .önceden koyunculuk yapmis gibi bibtipi var.aliskanlik boya isi
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    daha iyi olmuş kimin koştuğu ve oynadığı belli oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle