İngiltere'de gündem Wilfried Zaha

Galatasaraylı Wilfried Zaha, Kopenhag maçında yaptığı asistle sarı kırmızılılardaki ilk skor katkısını sağlarken, İngiltere'de de gündem oldu.

İngiltere'de gündem Wilfried Zaha
İngiltere'de gündem Wilfried Zaha
GİRİŞ 21.09.2023 18:30 GÜNCELLEME 21.09.2023 18:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Danimarka'nın Kopenhag takımıyla 2-2 berabere kalan Galatasaray'da, Wilfried Zaha'nın performansı İngiliz basınında çarpıcı sözlerle yorumlandı.

Zaha, sarı kırmızılıların 2-0 geriye düştüğü maçta, 66. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oyuna girdi. Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray'ın 88. dakikada Tete ile beraberliği bulduğu golde yaptığı asistle takımının 1 puan kazanmasına yardımcı oldu.

"RAMS PARK'TA ÇILGIN SAHNELER"

Gruptaki diğer maçta ise Manchester United, Bayern Münih'e 4-3 yenildi. İngiliz gazetesi Daily Star, Zaha'nın yaptığı asistle eski takımı Manchester United'ı grup sonunculuğuna gönderdiğini vurguladı.

Gazete, "Wilfried Zaha, Şampiyonlar Ligi'nde asist yaparak Man United'ı grubun sonuncusu yaptı" başlığıyla verdiği haberde, Tete'nin attığı gol için "Bu gol, İstanbul'daki Rams Park'ta çılgın sahnelere yol açtı. Galatasaray devamını getirip kazanamasa da en azından geceyi grubun dibinde bitirmemeyi başardı. United'ın Bayern Münih'e karşı aldığı 4-3'lük kaotik yenilginin ardından yukarıya çıktılar." yorumunu yaptı.

ZAHA: "MUHTEŞEM BİR GERİ DÖNÜŞ"

Bu arada Zaha maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Takımdan muhteşem bir geri dönüş. Birlikte ilerlemeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

MANCHESTER'DA 4 MAÇ OYNAYABİLDİ

Wilfried Zaha 2013-2015 yılları arasında Manchester United'ın sözleşmeli oyuncusu olsa da İngiliz devinde fazla forma şansı bulamamıştı. Kırmızı Şeytanlar'da sadece 4 kez forma giyebilen Zaha, Crystal Palace ve Cardiff City'ye kiralık gönderilmişti.

CRYSTAL PALACE'TA EFSANE OLDU

Fildişi Sahilli sol kanat hücumcusu, asıl çıkışını ise altyapısından yetiştiği Palace'a 2015 yılında geri döndükten sonra gerçekleştirmiş ve İngiliz takımında 458 maçta 90 gol, 76 asistle oynayarak efsane isimler arasına girmişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • Ramazan 7 ay önce Şikayet Et
    Musleraya dokunmayın kariyeri bitecek şanlı Galatasaray'da bitsin derim
    Cevapla
  • Savaş van 7 ay önce Şikayet Et
    Fener iyi ilerliyor ama şampiyonlar ligi takımları daha iyi arkadaşlar arada fark var
    Cevapla
  • Cemal Serbest 7 ay önce Şikayet Et
    Takım hazır değil Zahada hazır değil Okan hoca uyuma fenere bak dün ne yaptı
    Cevapla
  • Yasar 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerin oynadığı ligi Şampiyonlar ligi ile bir tutma fener yendi galibiyet pirimi 150 euro, Galatasaray berabere kaldi 950 euro aldi, yani demem şu ki aradaki farki anlayin burasi Şampiyonlar ligi, gazoz ligi degil..
    Cevapla
  • Galip 7 ay önce Şikayet Et
    Ali kardeşim evet bir, 3 gün önce oynadılar ve Kopenhag 2:0 öndeyken maç berabere bitti, geçen yılda ligi Kopenhagın önünde bitirdiler ama playofda Kopenhag Şampiyon oldu. Bilgi olsun diye.
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerin oynadığı takımla bizim rakip bir mi Şampiyonlar Ligi süper ligse konferans ligi 3. lig seviyesinde. Evet takımda eksiklikler var ama karşılaştırma yaparken arada ki farkı görmek gerekir
    Cevapla
  • Faruk 7 ay önce Şikayet Et
    Erken form tutmak iyi değildir dostum bunu görmek lazım
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Desene İngiltere basınıda bize döndü 10 kişilik takımla zar zor beraber kaldık diye zil takıp oynamadığımız kaldı
    Cevapla
  • Misafir 1905 7 ay önce Şikayet Et
    La 90 dakika mı 10 kişi oynadılar sanki
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Hadi len aynadan uzaklaş biraz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle