Galatasaray kasasını doldurdu! İşte elde edilen gelir...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında sahasında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, beraberlik primi olan 930 bin Euro'yu (27 milyon TL) kasasına koydu.

Galatasaray kasasını doldurdu! İşte elde edilen gelir...
Galatasaray kasasını doldurdu! İşte elde edilen gelir...
GİRİŞ 20.09.2023 22:52 GÜNCELLEME 21.09.2023 00:31
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk etti.

Sarı-kırmızılılar, 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2 berabere kalarak rakibiyle puanları paylaştı.

Kopenhag'ın golleri 35. dakikada Mohamed Elyounoussi ve 58. dakikada Diogo Gonçalves'ten gelirken, Galatasaray'ın gollerini 86. dakikada Sacha Boey ve 88. dakikada Tete'den geldi. Öte yandan konuk takımda Elias Jelert, 73. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart göreren oyun dışı kaldı.

Kopenhag karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atarak 1 puanı hanesine yazdıran Cimbom, beraberlik primi kazandı. Şampiyonlar Ligi'ne katılarak 30 milyon Euro'ya yakın gelir elde eden Galatasaray, beraberlik primi olan 930 bin Euro'yu da (27 milyon TL) kasasına koydu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 42
  • diyarbakir 7 ay önce Şikayet Et
    manu ve bayern acimaz bu defansa ve musleraya gs nin bu sekilde isi zor cok gol atmasi gerekir ki yedigini kapatsin dunku bayern cok zor durumdaki manuyu zor gecti oyle ben manuyu hem orda hem burda yenerim falan diyenler o is hikaye
    Cevapla
  • Buda geçer yahu 7 ay önce Şikayet Et
    Madem kasayı doldurdu borçlarını ödesinler
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 7 ay önce Şikayet Et
    Kaybettiğinide yazın! Final oynacak kadro kuruldu diyor yöneticiler:)
    Cevapla
  • erdal 7 ay önce Şikayet Et
    bence cimbomun hedefi uefa kupası olmalı.
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    adamlar kırmızı yemeseymişler beraberliği bile alamıyacaklarmış. yanlış kadro seçimi korkak oyun sonuç bu. fb olarak liğde ve avrupada fb ye sadece avrupadada diğer takımlarımıza başarılar diliyorum :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle