Tanju Çolak'tan rekorunu kıran Icardi için ilginç sözler!

Samsunspor maçında attığı gol ile maç başı gol ortalamasında rekor kıran Mauro Icardi'ye rekorun eski sahibi Tanju Çolak'tan sert sözler geldi.

Tanju Çolak'tan rekorunu kıran Icardi için ilginç sözler!
Tanju Çolak'tan rekorunu kıran Icardi için ilginç sözler!
GİRİŞ 19.09.2023 13:51 GÜNCELLEME 19.09.2023 13:51
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun efsane isimlerinden eski Galatasaraylı Tanju Çolak rekorunu kıran Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Çolak'ın o sözleri:

"FUTBOLA UZAK GÖRÜNÜYOR"

Icardi’nin Samsunspor maçındaki performansını eleştiren Tanju Çolak Arjantinli yıldız hakkında, "Doğruya doğru, adam gerçekten gol atıyor. Bu konuda farklı bir şey düşünmeye gerek yok. Kendisini tebrik ediyorum, 'bravo' diyorum. Rekorlar da zaten kırılmak içindir. Ancak bana göre Icardi hiç idman yapmıyor. Gücü, kuvveti yok. Futbola uzak gözüküyor. Samsunspor maçını ben de izledim. Sahada çok hareketsizdi. 90 dakika ne yaptı? Tamam değişik goller de atıyor ama çıksın benim gibi bir röveşata ya da vole atsın da görelim" ifadelerini kullandı.

MAÇ BAŞINA GOL ORTALAMASINDA REKOR KIRDI

Mauro Icardi Galatasaray'ın Samsunspor ile oynadığı Süper Lig maçında attığı gol ile maç başına 0.91 gol ortalaması tutturmuş ve Tanju Çolak'ın bu alandaki 0.90'lık rekorunu kırmıştı.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 91
  • Aslan 7 ay önce Şikayet Et
    Tanju kıçınla bile gol atardı. Altın ayakkabılı Avrupa gol kralımız
    Cevapla
  • Cemal Gül 7 ay önce Şikayet Et
    Tanju, kompleksin can bulmuş hali. Sadece tek vuruş yapabilen ağır adam.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    yorurdu maclarda gol atardi simdi geciliyorum diye kiskanclik baslamis senden ustunkiskanma yüzde elli daha fazla kosuyo senden koçum
    Cevapla
  • Kuş Kaffa 7 ay önce Şikayet Et
    Tanju Çolak da İcardi gibi büyük golcüydü. Magazin tarafı unutulmadı golcülüğü unutuldu adamın.
    Cevapla
  • Adnan 7 ay önce Şikayet Et
    Yaaa Allah aşkına. Tanju var yok büyüklerin kollandigi zaman attı ayrıca Fenerbahçe de yapamadı zaten paragöz biriydi.. İcardi ağzına alması saçmalık Adam İtalya da kral İspanya da kral Türkiye de para için değil Galatasaray sevgisi gördü kaldı Tanju bey şu anda topçu olsaydı Katar daydi.....
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Buda simdi açiklamami yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle