Galatasaray'dan Yusuf Yazıcı sürprizi!

Transferin hızlı takımlarından Galatasaray, milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı kadrouna katmak için girişimlere başladı.

GİRİŞ 12.09.2023 09:31 GÜNCELLEME 12.09.2023 10:27
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Transfer tahtasının kapanmasına kısa bir süre kala Galatasaray yönetimi yerli takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Birçok ismi gündemine alan sarı kırmızılılar'da son isim Yusuf Yazıcı oldu.

Geniş rotasyonlu bir kadro kurmak için arayışlarına devam eden sarı-kırmızılılar, bu sezon birçok yıldızı renklerine bağladı. Cimbom, Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Angelino, Tete, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez gibi dünyaca ünlü birçok yıldızı takıma kazandırdı. Yaptığı takviyelerle ses getiren Galatasaray, yerli takviyeleriyle de dikkatleri üzerine çekti.

Yönetim, Kaan Ayhan, Halil Dervişoğlu, Kerem Demirbay, Günay Güvenç ve Sıraçhan Nas'ı takıma kazandırdı. Yaz transfer döneminde 5 yerli futbolcuyu takıma kazandıran sarı-kırmızılılardan çok konuşulacak bir hamle geldi.

Transferde artık yerli isimlere yönelen Galatasaray, Yusuf Yazıcı'ya kancayı taktı. Cimbom, 26 yaşındaki 10 numara için Lille'in nabzını yokladı. Fransız kulübünün verdiği ilk sinyal olumlu oldu. Gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yusuf Yazıcı da Aslan'a sıcak bakıyor.

Başarılı futbolcunun Al Nassr'a transferi son anda gerçekleşmemişti. Yusuf, takımının ligdeki son maçında Montpellier'e frikikten galibiyet golünü atmıştı. Yusuf Yazıcı bu sezon Lille formasıyla 6 maçta süre aldı. 26 yaşındaki futbolcu, 1 gollük bir performans sergiledi. Milli oyuncunun Fransız ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yusuf'un güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro. 

 

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 32
  • Doğramacı 7 ay önce Şikayet Et
    fazlasıyla ofansif bir takım oldu defansif oyuncular lazım
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Başarılar
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Sakın sakınha
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    YAHU ALTYAPIDA YUSUFTAN daha iyileri var
    Cevapla
  • BİRİNCİ MURAT 7 ay önce Şikayet Et
    popçu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle