Sacha Boey'den Başkan Erdoğan sorusuna flaş cevap!

Galatasaray'ın yıldız sağ beki Sacha Boey, Fransız basınına çarpıcı bir röportaj verdi. Boey, Galatasaraylı futbolcuların siyasi görüşü hakkında da açıklama yaptı.

GİRİŞ 07.09.2023 15:45 GÜNCELLEME 07.09.2023 16:24
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sacha Boey, Fransız basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fransız basınından So Foot'a konuşan 22 yaşındaki futbolcu, kendisine sorulan "Galatasaray soyunma odasında Recep Tayyip Erdoğan destekçisi mi daha fazla? Yoksa muhalifler mi? sorusuna ise verdiği yanıtla gündem oldu.



"SOYUNMA ODAMIZ DAHA ÇOK ERDOĞANCI"

22 yaşındaki başarılı sağ bek, siyasi soruya şu cevabı verdi:

 "Türkiye'de çok hassas bir konu bu. Bilinen oyuncuların bu konuda fikir belirtmeleri çok zor ama bizim soyunma odamızın daha çok Erdoğancı olduğunu söyleyebilirim."

Yıldız futbolcunun bu cevabı sosyal medyada gündem oldu.



"100 MİLYON EUROYA GİDERİM"

Fransız futbolcu, Suudi Arabistan ile ilgili "Suudi Arabistan'dan 100 milyon euro maaş teklifi alsan gider misin?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Elbette. Geleceği düşünmek lazım. Aileye iyi yaşam şartları sunmak önemli. Benzema'yı çok eleştirdiler ama böyle bir teklife nasıl hayır diyeceksiniz, geri çeviremezsiniz. Gerçekçi olmak lazım." 

Galatasaray'da sergilediği başarılı performans ile Avrupa'nın önemli takımlarını peşine takan Sacha Boey'nin kulübü ile 30 Haziran 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 81
  • Harun 7 ay önce Şikayet Et
    e hep namazında abdestinde çocuklar var olacağı o. Daha seküler olması lazım ki Kılıçdaroğlucular da çıksın.
    Cevapla
  • Cemal Serbest 7 ay önce Şikayet Et
    Fransa Milli Takımı Boeyi Almassa TÜRK MİLLİ Takımı Alsın bizamanlar Brezilyalı Orelyoyu Almıştık ve Müslümanda Değildi Boeyi Almalıyız TÜRK MİLLİ TAKIMINA.Burdan Sesleniyorum TÜRK FUTBOL FEDERASYONUMUZA
    Cevapla
  • Cemal Serbest 7 ay önce Şikayet Et
    Osman bak Kardeş bir Yabancı yani Önceden Dinsizken Yani Allah katında İSLÂM dan Başka Dinler Bozuldukları için Hükümsüzdürler ve Sacha Boey,Muhammed Ali Gibi Sonradan Müslüman Olduklarında Ben Çok Seviniyorum ve Kendilerini Destekliyorum ve Kendilerine Dua Ediyorum ve Bu Müslüman Kardeşlerimiz Diğer Arkadaşlarına Yakınlarının Müslüman Olmasına Vesile Oluyorlar ve Ben Bir Gurbetçi Olarak
    Cevapla
  • German 50 7 ay önce Şikayet Et
    Erdoğan çi ne demek se
    Cevapla
  • fako 7 ay önce Şikayet Et
    Almanlar anlamasa da olur.
    Cevapla
  • gökhan 7 ay önce Şikayet Et
    adam aşağıda erdoğana inanmayan gezicidir demiş.kardeş biz Allaha inanıyoruz hamdolsun.siz yoldan çıkmışınız.
    Cevapla
  • Sami 7 ay önce Şikayet Et
    Siyasi bir cevap ancak bu kadar çarpıtılabilir, Allah a inanmakla Erdoğan a inanmak cümlesini nasıl aynı anlamda görüyorsun pes yani, Erdoğan düşmanlığı düşünce biçiminizide bozmuş, neyse hayırlısı düzelir inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle