Zaha ve Kerem kavga etti iddiası! G.Saray hukuki süreci başlattı

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile Wilfired Zaha'nın kavga ettiği, Sergio Oliveira'nın iste takımda problem yarattığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 05.09.2023 15:00 GÜNCELLEME 05.09.2023 15:05
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile Wilfired Zaha'nın kavga ettiği, Sergio Oliveira'nın iste takımda problem yarattı yönündeki iddialar üzerine hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki iddiaları nedeniyle hukuki sürecin başlatıldığı ve RTÜK'e şikayette bulunulduğu belirtildi.

Ayrıca Galatasaray'ın açıklamasında, Beyaz TV'nin sarı-kırmızılı tüm organizasyonlara girişinin yasaklandığı vurgulandı.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Galatasaray Spor Kulübü'ne mesnetsizce saldırmayı alışkanlık haline getiren medya şovmeni Ahmet Çakar'ın Beyaz TV'deki 4 Eylül 2023 tarihli "Derin Futbol" programında başta kaptanımız olmak üzere sporcularımızı hedef alan sözleri üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Bahsi geçen şahıs, ilgili program yöneticisi ve Kanal yönetimiyle ilgili hukuki süreç başlatılmış, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdinde gerekli şikayetler yapılmıştır. Beyaz TV kanalının Galatasaray Spor Kulübü'nün gerçekleştireceği tüm organizasyonlara girişleri yasaklanmıştır."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 107
  • İ. H. Ü. 7 ay önce Şikayet Et
    Her insan bir taraftar olabilir başkalarına kirli çamur atmamak kaydı ile hele hele yaşı itibarı ile yaşını almış ise
    Cevapla
  • Namık 7 ay önce Şikayet Et
    Gs kulübünün net açıklama yapması gerek.Daha önce gsde bu olaylar oluyordu.
    Cevapla
  • Ne demeli 7 ay önce Şikayet Et
    Sen okuduğum haberi hangi dilde okudun. Yada okudunmu
    Cevapla
  • Halim 7 ay önce Şikayet Et
    Kerem yine dayak mı yemiş?
    Cevapla
  • Yavuz 7 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray futbolcuları neden birbirine dayak atıyor?
    Cevapla
  • Yusuf 7 ay önce Şikayet Et
    Dansöz kıyafeti giyip erkeklik yapan Ahmet Çakar Türk hakemliğinin ve futbolunun yüz karasıdır Bu ve bunun gibileri ekran karşısına çıkaranlar sizde ondan aşağı değilsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle