Sergio Ramos transferinde ters köşe! Parayı değil vefayı seçti

PSG'den ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan ve Süper Lig'den Galatasaray ile Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Sergio Ramos'un 18 yıl sonra altyapısından çıktığı Sevilla'ya transfer olacağı iddia edildi.

GİRİŞ 04.09.2023 09:57 GÜNCELLEME 04.09.2023 18:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın temasa geçtiği Sergio Ramos'un Sevilla ile prensipte anlaştığı öne sürüldü. Sergio Ramos'un futbola başladığı Sevilla'ya geri döneceği aktarıldı.

18 YIL SONRA SEVILLA'YA DÖNEBİLİR

Son olarak Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Ittihad'den yüksek maaşlı bir kontrat teklifi alan Ramos, AS'ın haberine göre daha makul bir ücret karşılığında eski takımı Sevilla ile anlaşma sağladı.

Haber detayında Sergio Ramos'un 18 yıl sonra Sevilla'ya dönmek üzere olduğu, transferin resmiyete dökülmesinin beklendiği aktarıldı.

Yine haberde Sevilla'nın yaz transfer sezonu boyunca Sergio Ramos'un transferine, taraftarların bir kısmının kızgınlığı sebebiyle sıcak bakmadığı vurgulanırken zamanla bu tutumun değiştiği kulübün de harekete geçtiği ileri sürüldü.

Geride bıraktığımız sezonda PSG formasıyla toplam 45 maça çıkan 37 yaşındaki Ramos, takımına 4 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

İspanyol yıldız, altyapısından çıktığı Sevilla'dan 2005 yılında 27 milyon euro bonservis ile efsanelerinden olacağı Real Madrid'e transfer olmuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • kahremen 7 ay önce Şikayet Et
    Ezikler ya ağlamaya devam
    Cevapla
  • Selami 7 ay önce Şikayet Et
    37 yaşındaki adamın peşinden koşmak zaten saçmalık, hele hele 7-10 milyon euro gibi paralar çok saçma bir transfer politikası, adama sorarlar gs için 37 yaşında ki ramosa bu parayı veriyorken marcao yu neden sattın? Ozan Kabak'ı neden almıyorsun? Bjk için 37 yaşındaki adama bu parayı verecektin, pepe, vidal gibi oyuncularını neden sattın? Bırakın bu yabancı hayranlığını....
    Cevapla
  • Neler neler 7 ay önce Şikayet Et
    Aynı durumda olan Fenerbahçe olsaydı yine aynı başlığı atarmıydınız?!.
    Cevapla
  • Murat 7 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bi başlık bekliyordun ? FB li olduğun o kadar belli ki
    Cevapla
  • misafir 90 7 ay önce Şikayet Et
    transfer olmayinca vefa derler
    Cevapla