Ramos transferinde sürpriz atak! Benzema detayı

Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan İspanyol savunmacı Sergio Ramos'un, Al Ittihad ile görüşme halinde olduğu ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Ramos transferinde sürpriz atak! Benzema detayı
Ramos transferinde sürpriz atak! Benzema detayı
GİRİŞ 01.09.2023 18:13 GÜNCELLEME 01.09.2023 18:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Transferde adı Galatasaray'la da anılan dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos'un Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımıyla anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Ramos'un Real Madrid'de yıllarca birlikte top koşturduğu Benzeman'nın formasını giydiği Al Ittihad, bonservisi elinde olan Sergio Ramos'un transferinde aşama kaydetti. Haberde görüşmelerin çok ileri bir noktaya geldiği vurgulandı.

Suudi kulübünün kadrosunda Karim Benzema, Jota, N'Golo Kante ve Fabinho gibi yıldız oyuncular bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafirim 7 ay önce Şikayet Et
    İSTEMİYORUZ Genç dinamik gelecek vaad eden düşünün
    Cevapla
  • Gsli 7 ay önce Şikayet Et
    Haber7 adamın başka fotosunu bulamadın mı? Fenerli kesin fotoyu koyan. Erdem Timur helal olsun 7,5 m euro son dedin. Fazla verilmez adam 37 yaşında son durağında. Bizde borç batağındayız. O yüzden Erdem beye yine helal olsun.
    Cevapla
  • Berkay 7 ay önce Şikayet Et
    Bu gündeme geldiğinden beridir defansimizin dengesi bozuldu.hergun hergun nedir bunun haberi.37 yaşındaki adamı alıp ne edeceksiniz o elegini asmış artık.birakin nereye giderse gitsin
    Cevapla
  • kahremen 7 ay önce Şikayet Et
    Bunu alman gerçi aldıklarımızında bir şeyini görmedik
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    git git gelme buraya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle