Galatasaray, ayrılığı resmen duyurdu! İşte kasaya girecek rakam

Galatasaray, Yunus Akgün'ün İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City'ye kiralandığını duyurdu.

GİRİŞ 26.08.2023 23:06 GÜNCELLEME 27.08.2023 09:10
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

 Galatasaray, Yunus Akgün'ün şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Leicester City'e kiralandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbolcumuz Yunus Akgün'ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Leicester City Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. 

Yapılan anlaşmaya göre konusunda Leicester City Football Club Limited, şirketimize 500.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9.000.000 Euro'dur.

Ayrıca, Leicester City Football Club Limited‘e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %15'i şirketimize ödenecektir."




 "Kendimle gurur duyuyorum"

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Yunus Akgün, "Burada olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Kulüp tarafından harika karşılandım. Türkiye'deki oyuncuların hayali yurt dışında oynamaktır. Ben de elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Galatasaray altyapısında yetişen 23 yaşındaki milli futbolcu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 61 maçta 6 gol attı ve 8 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Morelli 7 ay önce Şikayet Et
    En eyi karari vermis birakin kardesimiz dunyaya acilsin galatasarayin sampiyonlar ligi on eleme macina baktinizmi takim diye birsey kalmamis cuceler takimi hava toplarinda yoklar sok olduk bu takimi uzaydanmi getirdiler acaba
    Cevapla
  • Hafsa 7 ay önce Şikayet Et
    İstediğin kadar lobicilik yapın.UEFA gs ye ceza verir.Çünkü gs ye ceza verilmezse UEFA Avrupanin büyük takımlarına gücü yetmez.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 7 ay önce Şikayet Et
    En Büyük Galatasaray !!!!! Kudur !!!!!!
    Cevapla
  • Haberci 7 ay önce Şikayet Et
    Şampiyon takım futbolcu satamıyor.Oyuncuları 1 yıllık deneme sürecine alınıyor.İkinci olan takım iyi futbolcu satıyor.Sahtekarin biri çıkar transfer şikesi der.He canım Ali Koç İtalya,İspanya,ABD,Almanya ve İngiltere ligine yön veriyor.Oyle bir gücü olsa fb yi şampiyon yapar.Gs nin saha dışında şampiyon yapıldığını futbol dünyası biliyor demek ki.
    Cevapla
  • Tarık 7 ay önce Şikayet Et
    Takım şampiyonlar grubuna kalıyor.En az 60 maç oynanacak.Sampiyonlar liginde kullanacağın zaniola ve rotasyonda kullanacağın Yunus bedava fiyatına gidiyor.Bunların gitmesini isteyen yönetim mi yoksa Okan mi?Birileri açıklasın.
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Başarılar dilerim ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için her gayreti göstereceğiz den eminim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle