Galatasaray'ın yıldızı uçaktan paylaşım yaptı! Rota İngiltere

Leicester City ile anlaşan Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün, İngiltere'ye doğru yola çıktı.

GİRİŞ 25.08.2023 09:42 GÜNCELLEME 25.08.2023 12:38
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün'ün Leicester City transferi sonlanıyor.

Başarılı oyuncu, transfer görüşmelerini sonlandırmak adına İngiltere'ye doğru yola çıktı. Oyuncunun sağlık kontrollerinden geçip Leicester City'e imza atması bekleniyor.



10 MİLYON EURO

Yunus Akgün'ün Leicester City'ye zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması beklenirken genç oyuncunun zorunlu satın alma maddesi ise 10 milyon euro olacağı iddia ediliyor.

SÖZLEŞMESİ 2026'YA DEK 

Galatasaray'ın altyapısından yetişen 23 yaşındaki Yunus Akgün'ün sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyordu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • CimBomBom 8 ay önce Şikayet Et
    Yunusun gitmesi için üste para verilmesine bile razıydım. 10 milyona bu yetenek yoksunu çocuğun gönderilmesi kadar beni mutlu eden birşey daha yok! Yıldızmış, yetenekliymiş! Saçmalamayalım! Sol yanı dışında hiçbir niteliği yok! Koşarken bile soldan soldan koşabiliyor. Kontraya çıkıyor, sağ olmadığı için birden geri dönüyor, kafasını kaldırana kadar 5 tane defans kademeye giriyor. Kontra?
    Cevapla
  • Haberci 8 ay önce Şikayet Et
    Gs li taraftarlar bjk ve fb yi durmadan UEFA ya şikayet ediyorlardı.Bjk ve fb taraftarlari UEFA ya Gs transferlerini şikayet etsin.Şikayet emaillerini İngilizce gönderin.
    Cevapla
  • HASAN 8 ay önce Şikayet Et
    GS nin öz evlatları nedense heba ediliyor...Okan hoca böyle giderse ligin sonunu göremez.Geçen maçta yaptıklarını da mı görmediniz.Berkant'a verilen süre Yunus'a verilseydi şimdi bir numara onu konuşacaktık...Yazık bu ülkeninin evlatlarına...
    Cevapla
  • Boğaçhan 8 ay önce Şikayet Et
    Teteyi fb alsa uefadan hemen ceza gelirdi.Tete shaktar donetskin sözleşmeli futbolcusu .gsye nedense hiçbir kurum ceza vermiyor
    Cevapla
  • Gazi 8 ay önce Şikayet Et
    Shaktar şikayet etti.UEFA inceliyor.FIFA geçici lisans çıkardı.Muhtemelen GS ye ceza gelir.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle takımda kalması ve forma şansı verilmesi gereken bir oyuncu, 10 tane Barış Alper eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle