Victor Nelsson'dan Şampiyonlar Ligi yorumu

Galatasaray'ın savunmacısı Victor Nelsson, "Bu maçlar artık son. Bu maçların ardından Şampiyonlar Ligi'ne gireceğiz. Bu maçları heyecanla bekliyoruz." dedi.

Victor Nelsson'dan Şampiyonlar Ligi yorumu
Victor Nelsson'dan Şampiyonlar Ligi yorumu
GİRİŞ 22.08.2023 21:29 GÜNCELLEME 22.08.2023 21:29

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Molde'nin konuğu olacak.

Aker Stadyumu'nda yarın TSİ 22.00'de oynanacak karşılaşma öncesinde futbolculardan Victor Nelsson, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

VİCTOR NELSSON: AMACIMIZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUPLARA KALMAK

Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istediklerini söyleyen Victor Nelsson, "Bu maçlar artık son. Bu maçların ardından Şampiyonlar Ligi'ne gireceğiz. Bu maçları heyecanla bekliyoruz. İlkini burada, ardından ikinci maçı sahamızda oynayacağız. Bizim burada amacımız Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Eminim, güveniyorum ki buraya geleceğiz" ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN FUTBOLCULARIN HAYALİ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK"

Bütün futbolcuların hayalinin Şampiyonlar Ligi olduğuna dikkat çeken Nelsson, "Eminim ki bütün futbolcuların hayali Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Bizim böyle bir şansımız olabilir. Hemen önümüzde olan şeyi yakalamamız gerekiyor. Ben bunu kulübe ilk geldiğim zaman söylemişimdir. Her futbolcunun hayali oynamak. Şu anda çok yakınız" şeklinde konuştu.

"BENJAMİN İYİ BİR SAVUNMACI"

Eski takım arkadaşı Benjamin Hansen ile yarın rakip olacakları hatırlatılan Nelsson, "Buradayken takımla yemek yedik. Yemekten sonra hocamdan izin aldım. Hemen yakında oturuyor o da. Sonrasında ailesi ve onunla yemek yedik. Hala çok yakınız. İyi bir insan. 1 yıldır ilk kez görüyorum. Sık sık konuşuyoruz. İnanılmaz bir baba. Eşiyle, benim kız arkadaşım da konuşuyorlar. Oyuncu olarak iyi bir savunmacı. Sert, santrfor ile temas kurmayı sever. Onunla birlikte 4 sene önce oymamıştık. Şu anda iyi bir arkadaşım" dedi.
 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.