Galatasaray'dan Talisca ve Ramos açıklaması!

Galatasaray'ın Anderson Talisca'nın peşinde olduğu iddia ediliyordu. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Anderson Talisca sorusuna cevap verdi.

Galatasaray'dan Talisca ve Ramos açıklaması!
Galatasaray'dan Talisca ve Ramos açıklaması!
GİRİŞ 22.08.2023 18:16 GÜNCELLEME 22.08.2023 18:17
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın bir süre temaslarda bulunduğu Anderson Talisca'nın transferi maliyete takılmıştı. Bunun üzerine Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcu için devreye girdiği öne sürülmüştü.

Anderson Talisca ve Sergio Ramos transferine dair çeşitli iddialar basında yer alırken söz konusu haberler Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'e soruldu.

Öztürk, Anderson Talisca sorusuna "Bunu Erden Bey’e sormanız gerekiyor. Sorumlu yönetim kurulu üyemiz o. Şık olanı o olur. Bu arada Erden Timur'a acil şifalar diliyorum. Bu takım onun da eseri. Şu an dinleniyor. Gelemese de yüreği burada olacak. Biz kendisine acil şifalar diliyoruz. İnşallah yarın aramıza katılır." cevabını verdi.

Transfere de değinen Metin Öztürk, "Transferle şampiyon olunmuyor. Geçen sene harika bir takımla, harika bir şampiyonluk yaşadık. Bu sene de en iddialı takımız. Kalbimden geçen şampiyonluk. Rakiplerimize de saygısızlık etmek istemiyorum. Onlar da iyi transferler yaptılar." şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • 421 8 ay önce Şikayet Et
    :)) harikasın
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Ramos u bos verin. Talisca, tete, icardi olursa uçar takim
    Cevapla
  • Rte 8 ay önce Şikayet Et
    Ramos haberin neresinde onu anlamadım ?
    Cevapla
  • Güzel adam 8 ay önce Şikayet Et
    Çok kibar ve yerli yerinde konuşmuş. Bravo
    Cevapla
  • halk 2 8 ay önce Şikayet Et
    adam gayet yapıcı ve düzgün konuşmuş tebrik ediyorum. böyle yöneticiler artsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle