Galatasaray, Leicester City ile anlaştı! Yerli yıldız için 10 milyon euro...

Galatasaray, Yunus Akgün'ün transferi için Leicester City ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcu, zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte İngiliz ekibine imza atacak.

GİRİŞ 21.08.2023 16:50 GÜNCELLEME 21.08.2023 17:25
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün, İngiltere'ye transfer oluyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, İngiliz ekibi Leicester City, Yunus Akgün'ün transferi için Galatasaray'la anlaşmaya vardı.

SATIN ALMA OPSİYONU 10 MİLYON EURO

Anlaşmaya göre, 23 yaşındaki futbolcu, Leicester City'ye zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralancak. Yunus Akgün'ün zorunlu satın alma maddesi ise 10 milyon euro.

İNGİLİZ EKİBİ ÖZEL UÇAK GÖNDERDİ!

Leicester City'ye ait özel bir uçak, Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi.



GALATASARAY PERFORMANSI

Yunus Akgün'ün, Leicester City'ye transferinin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen 23 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında 60 maçta, 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 111
  • Tamer 8 ay önce Şikayet Et
    Kıskanç kuşlar
    Cevapla
  • Tuğra 8 ay önce Şikayet Et
    Bence Yunus akgün Barışdan daha kalite bir topcuydu biraz şans tanınsa en az 20 milyon euro ya satılırdı. topla driplingi adam geçişleri ve fena sayılmayan bir sol ayağı vardı. Barış alper fiziği ile oynayan futbol zekası ve becerisi vasat bir topçu.
    Cevapla
  • Mehmet canlı. 8 ay önce Şikayet Et
    Racbica ve Fred'ı kaçırdık. Yorgun Zaha Zaha yorgun. Kerem Zaha'dan daha iyi. Boye Zaha'dan daha iyi. Neyse. Işişten geçmiştir. Güzel seyler yapmak için çabalayan yönetime teşekkürler. Genç dinamik calışkan, oyunu iki yönlü oynayan bir ortasaha oyuncusu alınırsa yeterli olabiliir.
    Cevapla
  • Karakartal 8 ay önce Şikayet Et
    İlginç kendi takımında bile 11 oynayamayan adama 10 milyon verip alıyorlar. Bu işte bir tezgah vardır kesin.
    Cevapla
  • Hasan Kayran 8 ay önce Şikayet Et
    Arda güler fb de ilk 11 mi oynuyordu? 20+10milyonq transfer oldu. Genç potansiyeller için bu paralar verilebilir. Adanaspordaki oyunu harikaydı.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    kiralanmış .satınalma opsiyonu 10 milyon euro
    Cevapla
  • Gala 8 ay önce Şikayet Et
    Herkes yönetimi beğeniyor ama ben beğenmiyorum.İcardi alındı.Dogru.Halil alındı doğru.Cunku yedek bir forvet gerek.Raschica alınacaktı.Fred alınacaktı.Zaniola ve Yunus gitmeyecekti.Moldeyi de bu zahmet elesin Gs.15 milyon euro gelecek.Bu takım şampiyonlar ligi zor ama,UEFA kupasını alabilirdi.Sorunlu Zaha,Tete ve Ziyech alındı.
    Cevapla
  • Sakin 8 ay önce Şikayet Et
    Cengiz'i kaçırdık madem oyuncu veriyoruz onların orta saha oyuncusunu fenerden önce alalım koç zekası yetmez bu işlere
    Cevapla
  • Mert Beyazkurt 8 ay önce Şikayet Et
    Sen bi daha yorum yapma bence kardeş. Yönetimin her hareketi süper bence. Sadece Halil tirt transfer 3.forvet bile olsa... Yönetimin şimdi son 1 eksiği kaldı bence. Merkez orta sahaya taş gibi agresif pitbull tarzı 1 transfer. O da olursa takım bomba gibi olacak inşallah... Bu kadar kaliteli transferler arasında Yunus'un ne işi var zaten? 10 milyon euroya satmak büyük başarı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle