Erden Timur transferi duyurdu! "Bitmek üzere..."

Galatasaray Sportif A. Ş. Başkanvekili Erden Timur, "Hakim Ziyech'in sağlık testleri bitmek üzere. Çok detaylı incelettik biz." dedi.

Erden Timur transferi duyurdu! "Bitmek üzere..."
Erden Timur transferi duyurdu! "Bitmek üzere..."
GİRİŞ 17.08.2023 20:49 GÜNCELLEME 17.08.2023 21:07
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erden Timur, Hakim Ziyech transferi hakkında konuştu. Timur, "Hakim Ziyech'in sağlık testleri bitmek üzere. Çok detaylı incelettik biz. Transfer stratejimizi tam anlatamayız, hem bu sezon hem önümüzdeki sezonlar için kendi sistemimizi açık etmiş oluruz. Şunu diyebilirim, sürekli opsiyonları tutuyoruz." dedi.

Beşiktaş'ın Milot Rashica transfer duyurusu hakkında konuşan Erden Timur, "Beşiktaş'ın transfer açıklaması son derece yakışıksız. Şu memlekette insanları bölmeye çalışıyorsan bu tip şeyler yaparsın. Biz sporu birleştirmek için yapıyoruz. Rashica ile süreç içinde görüştük. Sağ olsun bizi uzunca bir zaman da bekledi. Planlama stratejisi, farklı çıkan opsiyonlara göre de değişiyor. Transfer dinamik bir süreç. Bu sadece bir pozisyon için geçerli değil. 8 numarada da bizi 40 gündür bekleyen oyuncu var. En idealine gitmek istiyoruz. Geçen sezon son 15 günde birçok oyuncu geldi. Taraftarımız son derece müsterih olsun." ifadelerini kullandı.

"Şu çalım işlerine herkes takılmış durumda... İhtiyacınız olan bir yerde birini alıyorsanız, siz de çalım atmış olmuyorsunuz. İnsanlar, bir şeyin çalım olup olmadığına gelen oyuncunun kim olduğuna göre karar verir."

Erden Timur, Sergio Ramos'un transferi hakkında sorulan soruya, "Sergio Ramos, herkesin listesinde var. Gelmek istediğimiz seviyenin 5'te 1'i bütçeye sahibiz. Seneye nasıl başladık... Icardi, Angelino, Tete, Kerem Demirbay, Zaha, Halil'i aldık. Bunların hepsi bir plan doğrultusundaydı. Ön tarafta daha yaratıcı olmamız lazım. Türkiye'de şampiyon olmak daha korunaklı bir alan. Hem Galatasaray'ın gelişmesi hem Türk futbolunun gelişmesi için riskleri almak lazım. Riskleri alan bedel ödesin. Doğruyu yapma şansı sürekli gelmiyor." şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 30
  • Uzmanı 8 ay önce Şikayet Et
    Bakambu gs nin oyuncusu değil hemen gönderilmelidir yerine iyi bir golcü alınmalıdır
    Cevapla
  • sabri can 8 ay önce Şikayet Et
    hani sene sonu açıklanacak olan var görüntüleri. sizin gibi iki yüzlü daha gelmez dünyaya.
    Cevapla
  • Gerçek 8 ay önce Şikayet Et
    Ligin seviyesini yükselten yine galatasaray oldu. Bravo
    Cevapla
  • Haberci 8 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu?UEFA inceleme başlatınca
    Cevapla
  • Polat ersoy 8 ay önce Şikayet Et
    Bakambu ve halil çok kötü şuanki futbolda çok kötü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle