Galatasraay'dan flaş takas teklifi: Yunus Akgün+5 milyon euro

Galatasaray stoper çalışmaları doğrultusunda Wout Faes'e öncelik verdi. Sarı-kırmızılı kulüp, Faes için Leicester City'e Yunus Akgün artı 5 milyon euro önerdi.

GİRİŞ 13.08.2023 11:11 GÜNCELLEME 13.08.2023 11:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Victor Nelsson'un ayrılık ihtimaline karşı Leicester City forması giyen Wout Faes'i listesine dahil etmişti. Aslan'ın Belçikalı oyuncu için yaptığı teklif belli oldu.

İngiliz ekibinin Yunus Akgün'e ilgisini fırsat bilen Galatasaray yönetimi, son olarak Yunus artı 5 milyon euro şeklinde Wout Faes teklifini revize etti.

Bir alt ligde oynamak istemeyen 25 yaşındaki futbolcunun, sarı-kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu öğrenildi. Yunus'un da Ada ekibine sıcak baktığı belirtilirken, iki kulüp arasında anlaşmanın kısa sürede sağlanmasının beklendiği ifade edildi.



WOUT FAES KİMDİR?

Leicester City, geçtiğimiz sezon küme düşse de Wout Faes istikrarlı bir görüntü çizdi. 40 maçta takımının formasını giydi. Bu maçlarda 1 gol attı ve 2 de asist yaptı.

25 yaşındaki oyuncu Belçika Milli Takımı'nın formasını da 5 kez giydi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Türk 8 ay önce Şikayet Et
    Okan hoca... Barışa tanıdığın şansın yarısını Yunus a vermedin.. Şimdide gönderelim diyosun.. Sebebi ne..
    Cevapla
  • Paşa 8 ay önce Şikayet Et
    Çünkü yunus pozisyon katili. Kararları çok yanlış veriyor. Pas atması lazımken, yalnız gidiyor, yalnız gitmesi gereken yerde yanlış paslar atıyor. Ve bu beni deli ediyor…
    Cevapla
  • Yado 8 ay önce Şikayet Et
    Bence de sağda onyekuru neyse solda Yunus o .yırtıyor savunmayi biraz istikrarlı oynasa daha iyi olacak
    Cevapla
  • Engin 8 ay önce Şikayet Et
    çok kötü futbolcu uzak durun Çağlar yerine buınu oynattı Leicester City sonuç ortada küme düştüler.Tam tersi Yunusun üzerine para vermeliler.
    Cevapla
  • Doğrucu 8 ay önce Şikayet Et
    şampiyon gsmizin oyuncuları paylaşılamıyor. maşallah teklifler 10-15-20-50 uçuyor. gesem uçuyor türk futbolu uçuyor maşallah.
    Cevapla
  • çetin 8 ay önce Şikayet Et
    Demekki toplam maliyet 5,5 milyon civarı. eh yunus balonu için buçuk bile fazla da elden çıkarmak iyi olur yoksa elde kalacak.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Böyle saçmalık olamaz. Yunus o futbolcudan kat kat iyidir. Aldıklarınızı Kayseri maçında gördük. GS ya yazık ediyorsunuz. Böyle giderse borçtan batacaksiniz.
    Cevapla
  • CAN BAR 8 ay önce Şikayet Et
    Battı battı alooooo battık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle