Fernando Muslera: Kayserispor iyi savunma yaptı

Galatasaray'ın Kaptanı Fernando Muslera, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Başarılı file bekçisi, "Kayserispor iyi savunma yaptı, iyi kapandı. Onları açabilmek lazım." diye konuştu.

Fernando Muslera: Kayserispor iyi savunma yaptı
Fernando Muslera: Kayserispor iyi savunma yaptı
GİRİŞ 13.08.2023 00:35 GÜNCELLEME 13.08.2023 00:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Kaptanı Fernando Muslera, Kayserispor maçının ardından açıklama yaptı.

Fernando Muslera yaptığı açıklamada, "İlk maçımız, her zaman bu en zorudur. Deplasmanda oynadık. İkinci yarıda çok üstün oynadık. Kayserispor iyi savunma yaptı, iyi kapandı. Onları açabilmek lazım. Fiziksel olarak birçok arkadaşımız kendine geliyor. Pozitif devam edeceğiz. Sakiniz. Performansımızdan çok memnunuz." ifadelerini kullandı.

Deneyimli eldiven ayrıca, "Bu sene dolu bir yıl olacak. Çok fazla mücadele etmemiz gerekecek. Türkiye Ligi çok gelişti, rekabet çok yüksek. Çok sık maça çıkacağız. Salı günü tekrar bir maç var. Şimdi ona odaklanacağız. Çarşamba gününden sonra Trabzonspor'a odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Buyurun atin demicekti harelde cok komik
    Cevapla
  • Qwerty 8 ay önce Şikayet Et
    Ne yapacaktı? Sahi solu ortayı filan açık bırakıp gelin gol mü atın diyecekti size. Ne saçma bir yorum. Tabiki herkes puan peşinde Muslera efendi. Bitirtmezsiniz sıkılmayın.
    Cevapla