Galatasaray'da flaş ayrılık! Dev rakam belli oldu!

Galatasaray, İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için istediği ücreti 30 milyon euro'ya düşürdü. Juventus'un teklifi ise 27 milyon euro.

GİRİŞ 10.08.2023 11:01 GÜNCELLEME 10.08.2023 18:53
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Kenar forvet rotasyonu genişleyen Galatasaray'da Nicolo Zaniolo gelecek planlamasında yer almıyor. Yönetim, İtalyan devi Juventus ile yaptığı görüşmelerde belli aşamaya ulaşmayı başardı. 

Serbest kalma maddesi 35 milyon euro yazan Zaniolo için ilk başta takas formülünü deneyen İtalya devi Juventus, ikinci teklifini 22 milyon euro olarak güncelledi. Torino ekibi, olumsuz cevaplar karşısında transferden çekilmedi ve bonuslarla 27 milyon euro'ya kadar çıktı. Galatasaray cephesi, 35'ten geri adım atarak 30 milyon euro'ya indi. Taraflar arasında 3 milyon euro gibi bir fark kaldı.



Nicolo Zaniolo'yu uzun vadeli taksitlerle kadrosuna katan sarı-kırmızılı kulüp, 24 yaşındaki yıldızın satışından peşin ödeme almak istiyor. Tarafların pazarlıklarda artık son detayları konuştuğu öğrenildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • hakan 8 ay önce Şikayet Et
    hemen satin hic beklemeyin mumin sakat olur ben size diyim
    Cevapla
  • menjcemilşimşek 8 ay önce Şikayet Et
    zanıolayı verin gitsin rakip oyuncularla mesafeyi ayarlayamıyor üç kişinin arsına körü körüne giriyor esas topçu kerem kereme sahip çıkın keremin en büyük hatası adının nicolo olmayışı
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    30dan aşağı vermeye gerek yok, takımla uyumu iyi, değeride her zaman 30 üzeri, Avrupa’da vitrinde yapınca alıcısı çok olur
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Zaten 15 e aldın 30 dan aşağısı olmaz
    Cevapla
  • cafer 8 ay önce Şikayet Et
    hedef şampiyonlar ligiyse bu adamlara ihtiyac var. bu sezon oynasın. olmadı diğer sezon satılır. hep para eder bu oyuncu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle