Kerem Aktürkoğlu temkinli! "Hiçbir şey bitmiş değil"

Galatasaray oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Olimpija maçında 1 golle galibiyete katkı sağladı. Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 09.08.2023 00:53 GÜNCELLEME 09.08.2023 16:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımını deplamanda 3-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı takımda Kerem Aktürkoğlu, galibiyetle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kerem açıklamasında; "Avrupa en büyük hedefimiz. Çalıştık ve karşılığını aldık. Kaptığımız toplarla direkt kaleye gitme arzumuz vardı ve bu taktiğimizi uygulamayı başardık. 3-0 kazandık ama hiçbir şey bitmiş değil. İkinci maça da aynı konsanstrasyonla çıkacağız." dedi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • nitekim 8 ay önce Şikayet Et
    rahat 3 tane asistini yediler kerem'in artık o golleri atmaları lazımdı. 10-1 olacak maç 3-0 bitti buna da şükür
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Başarılar Diliyorum GS li Olarak
    Cevapla
  • ... 8 ay önce Şikayet Et
    Yorum soyle olmaliydi okan buruga gore: FENERBAHCE macindaki gibi kaptigimiz toplarla Direk kaleye gitme arzumuz vardi:)
    Cevapla