Victor Nelsson'a Premier Lig'den yeni talip!

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a, İngitere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın talip olduğu ileri sürüldü.

Victor Nelsson'a Premier Lig'den yeni talip!
Victor Nelsson'a Premier Lig'den yeni talip!
GİRİŞ 08.08.2023 18:05 GÜNCELLEME 08.08.2023 18:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a İngiltere Premier Lig takımı Nottingham Forest'ın talip olduğu iddia edildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; İngiliz kulübü, Nelsson ile ciddi şekilde ilgileniyor. Haberde, taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği belirtilirken Nottingham'ın Danimarkalı savunmacı için Galatasaray'a teklif hazırlığında olduğu ifade ediliyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 25 MİLYON EURO

Galatasaray ile 2026 yılına kadar mukavlesi bulunan 24 yaşındaki stoperin, sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyordu. 2021 yılında Kopenhag'dan 7 milyon euro bonservis ile transfer edilen Victor Nelsson'un sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Nelsson geride kalan sezonda 35 maçta sarı kırmızılı formayı giydi ve 1 gol, 1 asistle oynadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Salih Tuğra 8 ay önce Şikayet Et
    Sarı Civ civler bir Galatasaray haberi görmesin, hemen balıklama atlıyorlar (ardanın balıklama penaltısı gibi). Eziklik tavan yapmış. Ama merak etmeyin bu senede size şampiyonluk yok, içinizden geçeceğiz.
    Cevapla
  • FB düşmanı haber7 8 ay önce Şikayet Et
    Yıldız futbolcu imiş hahaha
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Resmen dökülüyor. GS bunu satip kurtulmali
    Cevapla
  • ZaZa 8 ay önce Şikayet Et
    Sen futbol izleme misafir. Fena incitmiş seni nelson
    Cevapla
  • Doğrucu 8 ay önce Şikayet Et
    Nelson türk hakemleri olmadam maalesef vasat bir oyuncu. O yüzden 10 veren bile yok. Onuda sadece danimarkalı olduğu ve avrupa pasaportu olduğu için veriyorlar.
    Cevapla
  • uefa.com 8 ay önce Şikayet Et
    hahaa buna kargalar güler 2 aydır buna şukadar şuna bu kadar ama şu ana kadar 5 kuruş kasaya girmemiş..işleri güçleri alabere dalavere..uefa tepenize binmeye çok az kaldı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle