Dünya bu transferi konuşacak! Sergio Ramos'tan Süper Lig devine yeşil ışık

Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Sergio Ramos, Galatasaray'ın ilgisine olumlu yanıt verdi. Dünyaca ünlü stoper, Şampiyonlar Ligi nedeniyle sarı-kırmızılılarda oynamaya sıcak bakıyor.

Dünya bu transferi konuşacak! Sergio Ramos'tan Süper Lig devine yeşil ışık
Dünya bu transferi konuşacak! Sergio Ramos'tan Süper Lig devine yeşil ışık
GİRİŞ 08.08.2023 17:47 GÜNCELLEME 08.08.2023 17:47
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Icardi ve Zaha'nın ardından Galatasaray bir bomba daha patlatmak için kolları sıvadı. PSG'den ayrılan Sergio Ramos ile temaslarını sıklaştıran sarı-kırmızılılar, futbolcudan olumlu dönüş aldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN DOLAYI TERCİH EDEBİLİR

Sportcell'in haberine göre, Sergio Ramos'un temsilcisi Rene Ramos ile Galatasaray'ın görüşmeleri sıklaştı. Suudi Arabistan ve MLS'ten teklifler alan Ramos, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor.

REAL MADRİD VE PSG'DE 729 MAÇA ÇIKTI

Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, eflatun-beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 26
  • adem 8 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş neyin kafası bu, nelsonu genç bulup iyi paraya satma ihtimali var hani scout ekipleri canavardı listeleri o biçimdi.. Sanki kaçıncı kalite lig, İsteyince nasılda abartıp abartıp bozuk yemeği taze diye sunuyor şu medya
    Cevapla
  • Antigs 8 ay önce Şikayet Et
    Fenerin aldığı oyuncuya emekli diyenler nerde
    Cevapla
  • Osimen 8 ay önce Şikayet Et
    Saçmalık ya! Şampiyonlar ligini kupasını kaldırmış, şampiyonlar liginde sayısız maça çıkmış herşeye doymuş bir oyuncu şampiyonlar ligi için Galatasaray'ı seçiyormuş peh peh!
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Arabistan ligine giderken bir kac milyon cep harçlığı yapayım diye düşünüp tyrkiyeye gelmeye sıcak bakıyordur
    Cevapla
  • emre 8 ay önce Şikayet Et
    İnşallah almazlar 37 yasında adam galatasaray veteran klubü degildir kardeşim
    Cevapla
  • Sjskakaj 8 ay önce Şikayet Et
    Ramosun fiziksel durumunu biliyo musun... Adam 25 yaşında gibi fiziği ve kondisyonu var maç kaçırmayan bı adam bir iki sezon oynayabilir Çok yüksek bir maaş istemiycekse şartlar uygun olursa gelmeli
    Cevapla
  • Zeko 8 ay önce Şikayet Et
    Sus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle