Cengiz Ünder transferinde flaş gelişme! Galatasaray....

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı ancak Fransız kulübünü ikna edemediği milli oyuncunun transferi için Marsilya Başkanı Pablo Longoria'dan açıklama geldi.

GİRİŞ 04.08.2023 09:11 GÜNCELLEME 04.08.2023 09:24
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gündemindeki bir yıldızı daha Galatasaray'a kaptırma ihtimaliyle karşı karşıya.

Sarı-lacivertli kulübün uzun süre görüştüğü ancak anlaşma sağlayamadığı Wilfried Zaha, sonrasında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Galatasaray, tecrübeli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalamış ve yıllık 4 milyon 350 bin Euro maaş ödeme konusunda anlaşmıştı.

İki ezeli rakip, bu kez de milli oyuncu Cengiz Ünder transferinde karşı karşıya gelmek üzere...



BAŞKANIN AÇIKLAMASI ORTAYA ÇIKARDI

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı ancak Fransız kulübünü ikna edemediği milli oyuncunun transferi için Marsilya Başkanı Pablo Longoria'dan açıklama geldi.

Longoria açıklamasında, "Cengiz hâlâ bizimle. Bir transfer anlaşması olmak üzereydi fakat bazı nedenlerden dolayı henüz gerçekleşmedi. Hangi takımla anlaşabiliriz diye bakıyoruz. Bir takımla anlaşma yakın değil ama Cengiz için Türkiye'den teklifler var" dedi.

Çoğul ifade kullanması son günlerde dillenen Galatasaray iddialarını da doğrular gibiydi.

Fenerbahçe'nin transferini büyük ölçüde bitirdiği iddia edilen Cengiz Ünder için Galatasaray'ın devreye girdiği ve milli oyuncunun şartlarını sorduğu öne sürülmüştü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 63
  • Galatasaraylı 8 ay önce Şikayet Et
    Cengiz doğuştan Fenerli, olmasa bile Türkiyenin en büyük kulübü Fener dururken GS gibi ikinci üçüncü hatta 13.sıra bir takıma gelmez.
    Cevapla
  • msakalli 8 ay önce Şikayet Et
    :))) fbnin büyüklüğü başka bir büyüklük, yıldız büyüklüğü çözdük biz o işi :)
    Cevapla
  • adalet 8 ay önce Şikayet Et
    Aman diyim, bu boş adamlara 50 kuruş bil ödemeyin.
    Cevapla
  • Davud 8 ay önce Şikayet Et
    Cengiz in işi bitmiş.Ona verilen paraya yazık olur.
    Cevapla
  • svsli 8 ay önce Şikayet Et
    İnsallah cengiz fenerbahceye gelmesin kime giderse gitsin
    Cevapla
  • Qwerty 8 ay önce Şikayet Et
    Şu başkanın tipine bakıp da zcengiz ile ne uğraşıyorsunuz. Almayın bırakın turşusunu kursun. Sizden başka talibi bile çıkmaz. Boş verin kâr da kalın. Ne Fenere ne GS ye yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle