Galatasaray'da Youssouf Fofana sesleri!

Orta sahaya transfer için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha Youssouf Fofana'yı listesine ekledi.

Galatasaray'da Youssouf Fofana sesleri!
Galatasaray'da Youssouf Fofana sesleri!
GİRİŞ 03.08.2023 18:14 GÜNCELLEME 03.08.2023 18:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trenyol Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan ve transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, orta saha transferi için mesai harcıyor.

BeIN Sports Muhabiri Deniz Biricik'in aktardığı bilgiye göre; son şampiyon Galatasaray, Avrupa ve ligde iddialı bir kadro kurabilmek için vites artırırken gündemine de son olarak Monaco'dan Youssouf Fofana'yı aldı.

Mali asıllı Fransız orta saha oyuncusu için çalışmalar yapan Galatasaray'ın ilerleyen günlerde oyuncu ile temasları sıklaştırması bekleniyor.



1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve güçlü fiziği ile dikkat çeken 1.85 boyundaki Fofana, geçen sezon 36 lig maçında takımına 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. 

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan, Fofana, orta sahada 6 numara, 8 numara ve sağ kanat mevkilerinde oynuyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu ezikbahçeliler hep böyle ezik olmaya mahkumlar, kendi takımının transferlerine baksana sen ağababanızın transferleriyle ilgileneceğinize. Her sene baştan takım diziyorsunuz sonrası yine hüsran bahçe :))))))
    Cevapla
  • FENERBAHÇE li AKİF 9 ay önce Şikayet Et
    Bonservisi cokmus, ergen amca 250 bin euro ya oynatır bunu, maaşının geri kalanını Monako öder, belki buda paraya değil mutluluğa açtır, her şey para değil :-))
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    yakında Arap yada cin sermayesine kulübü teslim edecekler . geçen sene 50 milyon eurodan fazla zarar etmiş borcu 1 5 milyarı aşmış bir klup .. federasyon dur demez ise eyfa dur diyecek gibi. juventus un başına gelen bunlarında başına gelir..
    Cevapla
  • Oguzhan 9 ay önce Şikayet Et
    Ulan misafirsen misafir gibi hataket et her tasin altindan sen cikiyorsun spor .siyaset tam fetöcü abileri ve gezicilerin agbileri gibi ortami germek oglum bas git öbür medyalara.
    Cevapla
  • Akıl 9 ay önce Şikayet Et
    İnsan bu takımlara şaşırıyor hem bir ton borç var diye ağlıyorlar hemde maden bulmuş gibi transfer yapıyorlar. Freni patlamış kamyon gibiler... Bu ara herşey acayip
    Cevapla
  • birkan 9 ay önce Şikayet Et
    Kısacık aklını buralara yorma sende kalsın doğru yerde kullanırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle