Gecenin yıldızı konuştu: Kaybetme lüksümüz yoktu

Galatasaray'ın Zalgiris karşısında tek golünü atan Dries Mertens, "Bir üst tura yükseldik ama bu maçtan çıkarılacak dersler var. Kaybetme lüksümüz yoktu." dedi.

Gecenin yıldızı konuştu: Kaybetme lüksümüz yoktu
Gecenin yıldızı konuştu: Kaybetme lüksümüz yoktu
GİRİŞ 03.08.2023 00:28 GÜNCELLEME 03.08.2023 00:28

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 1-0 yenerek tur atladı.

Galatasaray'ın galibiyet golünü atan Dries Mertens, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"Kaybetme lüksümüz yoktu"

Mertens mücadelenin hiç kolay geçmediğini söyleyerek, "Kolay değildi. Bir üst tura yükseldik ama bu maçtan çıkarılacak dersler var. Kaybetme lüksümüz yoktu." ifadelerini kullandı.

"Bu gole daha önce çalışmıştık"

Attıkları golü daha önce çalıştıklarını belirten Belçikalı, "Bu gole daha önce çalışmıştık. Kerem ortaladı, top bana geldi ve güzel bir gol oldu." açıklamasını yaptı.

"Hiçbir rakip kolay değil"

Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki rakipleriyle ilgili ise Mertens, "Hazır olmalıyız bir sonraki tura. Hiçbir rakip kolay değil. Tüm takımlar iyi ve liglerinde şampiyon olmuş takımlar. Bize de yeni oyuncular geldi, onlarla birlikte çıkıp oynayacağız." diyerek açıklamalarını noktaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.