Ramos transferinde Icardi devreye girdi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, dur durak bilmiyor. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu Sergio Ramos için Mauro Icardi devreye girdi.

GİRİŞ 02.08.2023 09:24 GÜNCELLEME 02.08.2023 09:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde kadrosunu Wilfried Zaha, Angelino, Bakambu, Mauro Icardi ve Halil Dervişoğlu gibi önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray durmak bilmiyor.

Yerli statüsü için de hamlelerde bulunan Cimbom, Günay Güvenç'in ardından Kerem Demirbay'ı renklerine bağladı. Ancak, sarı kırmızılı ekip, Okan Buruk'un da talepleri doğrultusunda yabancı transferi konusunda da çalışmalarını bir yandan sürdürmeyi ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın İspanyol stoper Sergio Ramos'u gündemine aldığı ve kısa süre içinde harekete geçeceği öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından, Avrupa basınında da Cimbom'un Sergio Ramos'la ilgilendiği haberleri servis edildi.

MAURO ICARDI DEVREYE GİRDİ

Galatasaray'ın Ramos ilgisi sonrası sarı kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, PSG'de birlikte forma giydiği eski takım arkadaşı için devreye girdi. Ramos'la görüşen Icardi, tecrübeli yıldızın Galatasaray'a transfer olması için onu ikna etmeye çalıştı.

Bu süreçte Galatasaray yönetiminin de kolları sıvayarak Ramos için harekete geçtiği ve 37 yaşındaki stoperle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin Ramos'la görüştükten sonra menajeri ile transferlerin şartlarını masaya yatırdığı da gelen bilgiler arasında.

Sergio Ramos'un menajerinin önümüzdeki günlerde Galatasaray ile yeniden transfer görüşmesi gerçekleştirmesi bekleniyor.

RAMOS GELİRSE NELSSON GİDECEK

Bu arada Sarı kırmızılı yönetim, Victor Nelsson'a gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı. Danimarkalı oyuncu için iyi bir teklif gelmesi durumunda yollar ayrılacak. Böylece, hem kadrodaki maaş yükü azalacak, hem de kasaya para girecek.

İspanyol medyasında Sergio Ramos'un ABD profesyonel futbol ligi MLS'den talipleri olduğu ve Messi'nin kısa süre önce transfer olduğu Inter Miami'ye gidebileceği belirtildi. Ramos'un MLS'ye transfer olamazsa diğer seçenekleri değerlendirmeye alacağı öne sürüldü.

Öte yandan, yine İspanya'da yayınlanan spor gazeteleri, Sergio Ramos'un Suudi Arabistan'dan gelen çılgın teklifleri de düşünebileceğini yazarken, ailesinin S. Arabistan'da yaşamak istemediğini satırlarına taşıdı.

Sergio Ramos'un transfer döneminin sonu yaklaştıkça Türkiye ihtimaline sıcak bakabileceği ve Türkiye'de oynama fikrini göz ardı etmeyeceği vurgulandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Alper 9 ay önce Şikayet Et
    Bu yaşta bir adamı ne yapacaksınız? Oyuncunun geleceğine yatırım yapın geçmişine değil. Nelson bundan 10 gömlek üstün. Geçen sezonun gizli kahramanı idi
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Niye Türkiye'de oynamayı gözardı etsin prostatı kafam kadar olmuş adam milyonlarca Euro'yu atacak cebine.bu milletin cebinden.ona bu paralar veren yöneticileri de Allah kahru perişan eylesin. yok edin yasaklayın kaldırın atın şeytanın pisliği olan futbol denen tuzağı.
    Cevapla
  • asad 9 ay önce Şikayet Et
    galatasaray yaşı bakım evi değil
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Kuşlar
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Bu gidişle fener ve Cimbom uefa nın 2025 te oynatmak istediği yaşlılar şampiyonalar liginin finalini kesinlikle oynarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle