Gündeme bomba gibi düşen iddia! Nelsson'un yerine dünya yıldızı

Galatasaray'ın, Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un yerine PSG ile sözleşmesi sona eren Sergio Ramos'u kadrosuna katacağı iddia edildi.

GİRİŞ 31.07.2023 15:31 GÜNCELLEME 31.07.2023 15:45
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Danimarkalı stoper Victor Nelsson için sürpriz bir gelişme yaşandı. Haber Global'den Fatih Demirkol ve gazeteci Ayhan Şensoy'un aktardığına göre; Nelsson, Galatasaray'dan ayrılmak üzere...

ZALGIRIS SON MAÇI

Ayhan Şensoy'un haberine göre; takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Nelsson'un, Zalgiris karşısında son kez Galatasaray formasıyla sahaya çıkma olasılığı yüksek. Haberde, Nelsson'un yeni adresinin İngiltere ya da İtalya olacağı ifade edildi.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Galatasaray'a 2021 yazında transfer olan Nelsson'un takımıyla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar ediyor.

7 MİLYON EURO'YA ALINDI

24 yaşındaki Victor Nelsson, Galatasaray formasıyla çıktığı 81 resmi maçta 2 gol kaydetti. Galatasaray, yıldız oyuncuyu 2021-22 sezonunun başında Kopenhag'dan 7 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

YERİNE SERGIO RAMOS

Öte yandan Haber Global'den Fatih Demirkol'un haberine göre ise Victor Nelsson ile yol ayrımına gelen Galatasaray, PSG'den ayrılan dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos ile prensipte anlaşmaya vardı. Haberde, Nelsson'un ayrılık sürecinin gerçekleşmesiyle birlikte Galatasaray'ın Ramos transferine de hız kazandıracağı belirtildi.

Sergio Ramos, geçen sezon PSG'de 45 maçta forma giyip, 4 gol attı ve 1 asist yaptı.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • asad 8 ay önce Şikayet Et
    yaşlı bakım evi mi burası
    Cevapla
  • Hamza 8 ay önce Şikayet Et
    ramos gelse varya süperlig salanır
    Cevapla
  • yorumcu 8 ay önce Şikayet Et
    Ramos halen üstün performans gösteren oyuncu. bir sezon ucuzdan oynayabilir. Maliyeti düşük ve GSye bol reklam olur. Drogba gibi.
    Cevapla
  • cennes 8 ay önce Şikayet Et
    goreceksiniz cimbom sampiyonlar ligine kalamayacak ,bubulkenin paralarini carcur ediyorlar
    Cevapla
  • Gs/444 8 ay önce Şikayet Et
    Nelson gibi bir futbolçuyu satmak yanlış karar şampiyonlar liği var ,nelson abdülkerimle iyi bir ikili oldu defansta uyum çok önemli , nelsonun yerine düşündükleri futbolçu futbol oynamanın son sezonlarına gelmiş bir futbolçu transfer edilse dahi nelsonu aratır ve ramosdan uzun yıllar fayda sağlanamaz futbol bırakma yıllarına gelmiş.
    Cevapla
  • Ali - 1905 8 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim haklısın ama oyuncu gitmek istiyor, kalmak istemiyor gönülsüz oynayacak, ne kadar faydalı olur sence ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle