Günay Güvenç transferinde iş imzaya kaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir transferi daha bitirme noktasına taşıdı. Sarı-kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı Günay Güvenç, Gaziantep FK'ya veda etti.

GİRİŞ 31.07.2023 11:56 GÜNCELLEME 31.07.2023 11:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray, yeni sezon transferlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'la prensip anlaşmasına varan Günay, önceki gün Gaziantep FK'daki takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve kamptan ayrıldı.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı kulüp, 32 yaşındaki tecrübeli kaleci için Gaziantep FK'ya 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Geride kalan sezonda Gaziantep FK ve Kasımpaşa formaları giyen Günay, 31 maçta görev aldı ve 40 gol yedi. 7 maçta kalesini gole kapatan deneyimli file bekçisi, yüzde 75'lik oran ile ligin kurtarış yüzdesi en yüksek 7 kalecisi arasında yer aldı. (Sehic, Muslera, Mert Günok, Ertaç Özbir, Volkan Babacan, Gökhan Akkan)

Galatasaray transfer döneminde şimdiye kadar; Kaan Ayhan, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile sözleşme imzalamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • cikkuş 9 ay önce Şikayet Et
    Cikciklerin kafası basmaz gs nin hedefi büyük şl o yüzden tecrübeli kaleci alıyor her kulvarda oynayacak sonuçta vizyon farkı var
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 9 ay önce Şikayet Et
    32 yaşında ki adamı yedek olarak alıyorlar Türk futbolunun çıkmazı tamda burada dünya futbolunda yüzde doksan dokuz yedekler hep gençlerden oluşur ama bizim yöneticilerimiz başarıyı neticede değilde transferde arıyorlar alt yapı gençlik pirim yapmıyor bu sebeptendirki borçlar 7-8 milyarları aştı.
    Cevapla
  • HÜSEYİN 42 9 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi kaleci GS çok akıllıca bir trns. Yaptı. Lig maçlarında çok rahat oynar. 3 yerli kuralında hocanın elini çok rahatlatır. Gözü kapalı koy kaleye 5 yıl rahat oynar.
    Cevapla
  • hakan 9 ay önce Şikayet Et
    ölü yatırım.
    Cevapla
  • TAYFA 9 ay önce Şikayet Et
    Niye ölü yatırımmış, anladığındanmı konuşuyon
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    İsmi yabancı olsaydı milyon euro lar verilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle