Kompany çok istedi! Burnley, Sacha Boey'e talip oldu

Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey'e ilgi bitmiyor. Premier Lig'in yeni takımlarından Burnley, Fransız oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Kompany çok istedi! Burnley, Sacha Boey'e talip oldu
Kompany çok istedi! Burnley, Sacha Boey'e talip oldu
GİRİŞ 30.07.2023 14:22 GÜNCELLEME 30.07.2023 14:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Sacha Boey'e İngiltere Premier Lig'den teklif geldi.

Goal'den Marc Mechenoua'nın haberine göre; Premier Lig'in yeni temsilcilerinden Burnley, sarı-kırmızılıların 22 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusu Boey'e talip oldu.



Arsenal yakın markajda

Burnley teknik direktörü ve futbolculuğunda Manchester City'nin efsane isimlerinden olan Vincent Kompany'nin özel olarak transfer edilmesini istediği oyuncu için Londra ekibi Arsenal de gözlemlerini sürdürüyor.



Galatasaray sıcak bakmıyor

Yeni sezona tam kadro girmek isteyen ve bu doğrultuda şu an için oyuncu satmayı düşünmeyen Galatasaray, cazip teklifler gelmediği sürece taliplilere olumlu yanıt vermeyi düşünmüyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğundaki önemli isimlerden olan Boey'nin sarı-kırmızılı takımla 30 Haziran 2025'e kadar mukavelesi bulunuyor.

Fransız oyuncunun piyasa değeri ise 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Gsli 9 ay önce Şikayet Et
    Ya burdakiler hep fenerli galiba iyi bi oyuncu sattınız yorumlara bak biz gruplara kalma derdindeyiz kadroyu bozmak ne kadar mantıklı
    Cevapla
  • hakan 9 ay önce Şikayet Et
    20 milyona verin gitsin yoksa ikinci ribery faciasi olur
    Cevapla
  • Sakin 9 ay önce Şikayet Et
    Ver kurtul zaten fb garanti üç yıl şampiyon bu arada sizde genç çıkarın yabancı sayısı beş altı olmadığı sürece koç bu işi bırakmaz en sonunda öğrendi sizlerden bu işleri.
    Cevapla
  • Oğuz 9 ay önce Şikayet Et
    Bu dediğine kendin inanmıyorsun
    Cevapla
  • Efe 9 ay önce Şikayet Et
    Fb önümüzdeki 3 yılın birinde şampiyon olursa öpüp başına koysun. Dandirik köy takımını 5-0 yenince şampiyon olacağız sanmayın
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Gs lobisi algı yapıyor.gs nin nasıl şampiyon yapıldığını herkes biliyor.Avrupayi bırak Araplar bile GS den futbolcu almıyor.
    Cevapla
  • Sami 9 ay önce Şikayet Et
    Ayıp GS FByi Kadıköy’de 3-0 hemde kendi sahasında 3-0 ezerek yendi Avrupa şampiyonluğu veUEFA şampiyonu olan tek Türk takımı GS
    Cevapla
  • Gerçek şu ki 9 ay önce Şikayet Et
    Evet Feneri eze eze şampiyon oldu hemde 6 gol...Fenere bedava verilen 20 kusur penaltı bile yetmedi....O yüzden gol kralinizi siz bile tutmadiniz elinizde....Düşünsenize gol kralı takımdan gönderiliyor niye adam bedava penaltılarla gol kralı olmuş
    Cevapla
  • Şaşkın 9 ay önce Şikayet Et
    Haklısın Osman hatta seçimleri de KK kaybetmedi demi Osman
    Cevapla
  • Aslan 9 ay önce Şikayet Et
    40 milyon euro ya uygun olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle