Mauro Icardi'den taraftarlara ilk mesaj!

Galatasaray'ın bonservisiyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi, İstanbul'a geldi. Kendisini bekleyen Galatasaraylı taraftarlara üçlü çektiren Mauro Icardi, geri döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

GİRİŞ 29.07.2023 00:21 GÜNCELLEME 29.07.2023 13:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mauro Icardi, Galatasaray'la sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi.

Uçaktan indikten sonra başkan vekili Erden Timur ile kucaklaşan Mauro Icardi, "Geri döndüğüm için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Icardi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dışarıda başlamış olan partinin devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezonun daha iyi olması gerekiyor. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray taraftarını çok seviyorum."

Türkiye'nin en büyük kulübünde olduğunu belirten Mauro Icardi, "Çok güzel bir ülkedeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüyle birlikte çalışıyoruz. En büyüğü olduğunu tekrar göstermemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldız sözlerinin devamında "Umarım bu sezon birçok gol atacağım ve stadyumda Aşkın Olayım dinleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Mauro İcardi den taraftara ilk mesaj. Sayın kıymetli yöneticimiz Erden Timur tff ile anlaştı. Bu yıl yine şampiyonuz.
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Mauroicardi den taraftara ilk mesaj. Sayın kıymetli yoneticimiz Erden Timur bu yıl bizi yine tff ile anlaşıp şampiyon yapacak.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    G.saray bu yılda şampiyon olacak inşallah.
    Cevapla
  • Adem baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezi vandalizmine yataklık ve taraftarlık edenler spor ve sanatın ve hatta yaşamın kıyısından geçmesinler. Muhakkak bir zararları dokunur.
    Cevapla
  • Ugr46 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi şakamsınız nesiniz ya icardi ye biri dede diyor biri bilmem ne yav icardi Dzeko nun torunu sayılır adam 38 yaşında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle