Rams Park'ta yıldızlar gecesi! Galatasaray'dan dev organizasyon

Galatasaray, pazar günü Rams Park'ta taraftara açık antrenman ve yeni transferlere imza töreni düzenleneceğini açıkladı.

Rams Park'ta yıldızlar gecesi! Galatasaray'dan dev organizasyon
Rams Park'ta yıldızlar gecesi! Galatasaray'dan dev organizasyon
GİRİŞ 28.07.2023 21:18 GÜNCELLEME 28.07.2023 21:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Zalgiris maçı öncesi 30 Temmuz Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta imza şov ve taraftara açık antrenman gerçekleştirileceğini açıkladı.

Yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino ve Halil Dervişoğlu için gerçekleştirilecek imza töreni ve antrenman organizasyonu, saat 19.05'te başlayacak.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray bir kez daha tar5aftarı ile buluşuyor. Takımımız, Zalgiris Vilnius karşılaşması öncesinde, 30 Temmuz Pazar günü imza şov ve antrenmanı taraftara açık olarak saat 19.05'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta gerçekleştirecek. 

2023-2024 Kombine, Vip kombine, Loca sahipleri Antrenman etkinliğine ücretsiz olarak katılabilirler. Batı Tribünü kapalı olacağı için Batı tribününden kombinesi olan taraftarlarımız Doğu/Kuzey ve Güney tribünlerine giriş yapabilirler. 

Biletler, 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü, saat 11.00'de www.passo.com.trt ve passo uygulamasından ücretsiz olarak satışa sunulacaktır. Ayrıca, taraftarlarımız 30 Temmuz saat: 10.00'dan itibaren Aslanlıyol bilet satış gişelerinden de ücretsiz bilet satın alabileceklerdir. 

Antrenmana katılım göstermek isteyen Loca sahiplerimizin maçtan önce vipbox@galatasaray.org adresine mail atmalarını rica ederiz."
ifadeleri kullanıldı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Hayırlısı
    Cevapla
  • Nasıl 9 ay önce Şikayet Et
    Gizli başkan küçüktatlı ile mhk üyelerini davet etmeyi unutmayın lütfen, ayıp olur sonra.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Güzel düsünülmüs. Imzali formalar patlama yapar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Kuşlar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    boş konuşma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle