Okan Buruk, Morutan için kararını verdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımdaki durumu merak edilen isimlerden Olimpiu Morutan konusunda kararını verdi.

GİRİŞ 27.07.2023 11:35 GÜNCELLEME 27.07.2023 12:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonu İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'da kiralık geçiren Olimpiu Morutan'ın bu sezonki performansı teknik direktör Okan Buruk'u memnun etti.

Zalgiris deplasmanında son 25 dakika oyuna giren ve forma rekabeti yaşadığı Yunus'tan daha etkili olan Rumen oyuncu için teknik ekibin 'kalsın' raporu vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Normal şartlar altında takımdan gönderileceği konuşulan 24 yaşındaki futbolcunun, kulüpte kalacağı belirtildi. Morutan'ın bu sezon Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un rotasyonunun önemli parçalarından biri olması bekleniyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Kötü performans
    Cevapla
  • asıl yorum 9 ay önce Şikayet Et
    Kimin kazığıydı bu morutan??
    Cevapla
  • Sakin 9 ay önce Şikayet Et
    Fb maçında gördükki Avrupai fizikli uzun oyuncular ile rakibin yapabileceği birşey yok gs da patates tarlası gibi ne yszık her boy takımda yer bulmuş eski millî takım gibi Şans sıfırdır net
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    topu koşturan dan zarar gelmez kaç futbolcu topu koşturuyor iyi bakılırsa ikinci HAGİ olabilir
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Okan burukun morutanla sorunu var bence.bu çocuk iyi şans verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle