Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Zaha göndermesi!

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe yönetici Selahattin Baki'nin Wilfred Zaha transferi hakkındaki söylemlerinin ardından bir paylaşım yaptı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Zaha göndermesi!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Zaha göndermesi!
GİRİŞ 26.07.2023 23:59 GÜNCELLEME 27.07.2023 00:02
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü'nden Fenerbahçe yönetici Selahattin Baki'ye Wilfred cevabı geldi.

Selahattin Baki, Zimbru maçının ardından, "Zaha konusu var. Galatasaray'ın copy paste medya mensuplarını tebrik ediyorum. Algı nasıl yaratılır dersini veriyorlar. 4-5 gün önce masadan kalktığımız bir transferi sanki yüzyılın çalımını atmışlar gibi akılları sıra küçük göstermeye çalışıyorlar." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Galatasaray Kulübü, Baki'nin bu açıklamasının ardından resmi sosyal medya hesabından, "Wilfried Zaha t-shirtlerini http://GSStore.org’dan satın alabilirsiniz." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 43
  • F.E.A 9 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçeden 10 milyon € imza parası isteyen Galatasarayın 2.33 milyon imza parasını kabul edip transferi okeylemiş buna kadir inanır bile inanmaz
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    1 milyar borç oluşmuş son bir sene de gs nin. Zaha ymış yok dzeko ymuş. Kulüplerimizi borç batağına sürüklüyorlar. Sonra başkanlıktan ayrılıyorlar bjk gs fb kulübe sahip çıkın diye taraftara yalvarıyorlar. Kulübü borca sürüklerken taraftara mı soruyorsunuz sanki. Devletimiz kulüplerin vergisini falan affetmesin daha çok vergi alsın altyapı kaldırsınlar zaten baktıkları yok
    Cevapla
  • Numan SİFİL 9 ay önce Şikayet Et
    buda foss çıkacak bekleyin görün
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu Zaha olayı 100 yıl unutulmaz. :)
    Cevapla
  • Selçuk 9 ay önce Şikayet Et
    Okuduğunu anlamak için uzun süre
    Cevapla
  • Anadoluspor 9 ay önce Şikayet Et
    Bu fb ve gs ikiside aynısı, boş laga luga. Ara sıra bjk ile ts sesini çıkarıyor ama bu ikilinin eline su dökemezler bu çocukça boş muhabbetler konusunda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle