Kerem Aktürkoğlu'ndan, forma rekabeti sorusuna cevap!

Galatasaraylı oyuncu Kerem Aktürkoğlu, Zalgiris maçı öncesi yaptığı açıklamada, forma rekabeti ile ilgili bir çekincesinin olmadığını söyledi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan, forma rekabeti sorusuna cevap!
Kerem Aktürkoğlu'ndan, forma rekabeti sorusuna cevap!
GİRİŞ 24.07.2023 20:28 GÜNCELLEME 24.07.2023 20:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu’nda oynayacakları Zalgiris maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’ın yerinin her zaman Şampiyonlar Ligi olduğunu belirterek, "Bu bizim kulüp kültürümüzde var. Bunun bilincinde ilerliyoruz. Rakibimize saygı gösteriyoruz. Rakibimizin güçlü yanları var. İyi analiz ettik. Zor bir maç olacak. İnşallah Galatasaray’a yakışır şekilde mücadele edip ikinci maç için avantajlı bir skor alacağız. Galatasaray’da dördüncü senem. Şampiyonlar Ligi Elemelerinde sahaya çıktım ama Şampiyonlar Ligi müziği ile sahaya çıkmadım. Bu da hayallerimden birisi. Ülke puanına katkı sağlayıp erken zamanda oynadığımız ön eleme maçlarından bir an önce kurtulup hak ettiğimiz yerlere ülke olarak katılmak istiyoruz” diye konuştu.

“Avrupa’da başarı kazanmak istiyoruz"

Yeni transferlerin ardından forma bulma şansının azalıp azalmadığıyla ilgili bir soru üzerine Aktürkoğlu, “Bu takımın kaptanlarından biriyim. Forma rekabeti hiçbir zaman çekineceğim bir şey olmadı. Takımımıza güçlü ve kaliteli oyuncuların gelmesi beni mutlu ediyor. Kaliteli bir takıma sahibiz. Geçen sene yaptıklarımız ortada. Şampiyon olduk. Bu sene yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte Avrupa’da başarı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Seviyoruz seni Muhammed Kerem
    Cevapla
  • Doğramacı 9 ay önce Şikayet Et
    kerem çalışkan birisi yolu açık olsun
    Cevapla
  • Misa 9 ay önce Şikayet Et
    Yerli kontenjanından yürürüm diyor
    Cevapla
  • sakaryalı 9 ay önce Şikayet Et
    Yürü koçum yolun açık olsun bence seni on numarada deneyebilir sola zaha sağa zaniolo ilerde icardi mermiiiii
    Cevapla
  • ilker 9 ay önce Şikayet Et
    bu gidişle çıkamayacaksin. senin papuc dama atıldı. hadi bakalım hayırlısı
    Cevapla
  • yusuf 9 ay önce Şikayet Et
    ligde 11 de çıkar sahaya , avrupa'da ise yedekten çıkar sahaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle