Wilfried Zaha, İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Wilfried Zaha, İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 23.07.2023 23:06 GÜNCELLEME 23.07.2023 23:40
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Wilfried Zaha’nın transferi için başlattığı görüşmeler sonrası oyuncu İstanbul’a geldi.

Galatasaray, bu transferi akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamayla duyurdu.

Londra’dan kalkan özel uçakla gelen Zaha, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden İstanbul’a giriş yaparken, karşılamaya yüzlerce Galatasaraylı taraftarlar da geldi. Kapıdan çıkışta boynuna sarı-kırmızılı atkı bağlanan Zaha, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Havalimanında açıklamalarda bulunan Zaha, "Sahaya çıkacağım ilk günü merakla bekliyorum. Tarafatarın coşkusunu biliyorum, duyuyordum. Çok heyecanlıyım onlarla kucaklaşmak için." diye konuştu. 

Başarılı futbolcu daha sonra ailesiyle birlikte kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı. Zaha’nın, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atması bekleniyor.

30 yaşındaki yıldız futbolcu 2022-2023 sezonunda Crystal Palace formasıyla 28 resmi maçta 7 gol 3 asistlik performans sergiledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 61
  • Osman Berk 9 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray 'a hayırlı uğurlu olsun inşallah
    Cevapla
  • Bulut 9 ay önce Şikayet Et
    Bu Gs da balon patlatmasi olacak
    Cevapla
  • Selçuk 9 ay önce Şikayet Et
    28 maçta 39 gol atan Ahmet, pardon, Ahmetinho. Kaç para yapar. Fil dişi sahili, togo, bongo, zango lu mu olmalı. Yalova lı. Allah bildiği gibi yapsın sizi.
    Cevapla
  • Yeter 9 ay önce Şikayet Et
    Ne çekemeyen bir güruh. Dzeko gelir kıskanç Abubakar gelir kıskançlık hamsik gelir kıskançlık bıktım sizden. Altı üstü bir oyun ya kardeşim rahat olun ya. Boş işler bunlar. Rahatlamaya bakın. Nefretten kin den hasetten kurtulun Yeter ya. Hepsi iyi oyuncular iyi oyuncu olmak yetmiyor uyum mühim mesele hayırlı olsun
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    herkes esit sartlar altinda dürüstce mücadele etseydi evet dedigin dogru ama böyle birsey yok.
    Cevapla
  • Misafir hakikat 9 ay önce Şikayet Et
    Febeliler burda da epey ağlamış
    Cevapla
  • asdas 9 ay önce Şikayet Et
    zaha sakatlanınca da görücez sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle