Taylan Antalyalı, Süper Lig ekibiyle prensipte anlaştı!

Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Taylan Antalyalı’nın geleceği belli oluyor. 28 yaşındaki futbolcu, Samsunspor ile prensip anlaşmasına vardı.

GİRİŞ 23.07.2023 11:41 GÜNCELLEME 23.07.2023 11:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un yeni sezon planlarında yer almayan Taylan Antalyalı’nın yeni takımı büyük ölçüde belli oldu. Türkiye’den ve yurt dışından pek çok takımın listesinde yer alan 28 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor ile prensip anlaşmasına vardı. 

Bir süredir görüşme halinde olan taraflar, sözleşme konusunda ortak noktada buluşurken, Galatasaray’ın da transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Tarafların imza aşamasına geldiği ve büyük bir sürpriz olmaması halinde Taylan Antalyalı’nın yeni sezonda Samsunspor forması giyeceği belirtildi.

Ankaragücü’nde geçen sezon kiralık olarak forma giyen Taylan Antalyalı, Süper Lig’de 31, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıktı ve 3 gol-5 asist üretti.

KAYNAK: AJANSSPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • boş lafcı 9 ay önce Şikayet Et
    genç taylan
    Cevapla
  • Doğanın kanunu 9 ay önce Şikayet Et
    Hangi takım bu rezilliğe düşmüş diye merak ettim, ama Samsun'u görünce harbiden ben de yakıştıramadım.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Samsun'a yakışmadı bu futbolcu
    Cevapla
  • Ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    Nereye giderse gitsin bedavaya gönderin, ondan gelen paradan hayır çıkmaz. İsterlerse üstüne para da verin.
    Cevapla
  • şah 9 ay önce Şikayet Et
    3 lip rahat oynar
    Cevapla