Fenerbahçe ve Galatasaray milli oyuncu için karşı karşıya!

italyan basını, Mert Müldür için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Sassuolo'ya aynı teklifi yaptığını duyurdu.

GİRİŞ 21.07.2023 09:47 GÜNCELLEME 21.07.2023 10:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Milli oyuncu Mert Müldür için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aynı teklifi yaptığı belirtildi.

Alfredo Pedulla'nın haberine göre Mert Müldür için kritik bir yarış içinde olan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Sassuolo'ya yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı. Haberde iki ekibin de Mert için 4 milyon euro + bonusları içeren teklifi İtalyan ekibine sunduğu belirtildi.

Sassuolo'nun ise tekliflerin 5 milyon euro + bonuslara çıkarılmasını talep ettiği ifade edildi.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon sakatlığı sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Mert Müldür, geçen sezon 3 maçta toplamda 59 dakika süre alabilmişti.

MERT MÜLDÜR KİMDİR?

Mert Müldür, 4 Nisan 1999 yılında doğdu. Sağ bek pozisyonunda görev yapan Avusturya doğumlu Türk millî futbolcu, Profesyonel kariyerine 2017 yılında Rapid Wien II kulübünde başladı. Daha sonra ise 29 Mayıs 2018 tarihinde Rapid Wien ile 3 yıllık anlaşmaya imza attı. 20 Ağustos 2019'da Müldür, Serie A kulüplerinden US Sassuolo Calcio ile anlaştı. Avusturya'da yaşayan Türk anne ve babanın oğlu olan Mert, millî takım olarak Türkiye'yi seçti. Türkiye millî futbol takımı formasını ilk kez 11 Ekim 2018'de Bosna Hersek'le oynanan ve 0-0 tamamlanan hazırlık maçında giydi. Mert Müldür, profesyonel kariyeri boyunca 116 maça çıkıp 3 gol atmıştır.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Galatasaraylı 9 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçeme hayırlı olsun, yakışır...
    Cevapla
  • kıritik ali 9 ay önce Şikayet Et
    Bundan gs ve fb dolu ne yapacaklar bunu
    Cevapla
  • Oflu 9 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç gerçekten Türccar zihniyeti ile transfer yapıyor onca futbolcu gönderdi euro olarak topladı yaptığı dandik transferleri Galatasaray elinden aldık havası yaratarak kendimi taraftarına sevdirmeye çalışıyor
    Cevapla
  • Birisi 9 ay önce Şikayet Et
    Fener alsin.
    Cevapla
  • Cmen 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'deki 3 Büyütülmüş dinazor takıma gelmesin.Futbol hayatı biter burda.Orda kalsın kafası rahat olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle