Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Ndombele savaşı!

Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk hedefi ile başlayacak olan Fenerbahçe ve Galatasaray, Tanguy Ndombele transferi için karşı karşıya geldi.

GİRİŞ 20.07.2023 10:48 GÜNCELLEME 20.07.2023 11:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını titizlikle yürüten Fenerbahçe ve Galatasaray, yine bir transferde karşı karşıya geldi. İki kulüp de İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da forma giyen Tanguy Ndombele'yi gündemine aldı. 



GALATASARAY TEKLİFI YAPTI
 
26 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu için Aslan'ın 4 yıl ödeme planıyla 8 milyon Euro teklif ettiği ortaya çıktı. 4.7 milyon Euro civarında maaşı bulunan futbolcu için kulüpler arasında transfer görüşmeleri devam ediyor.
 
Yıldız isme Fenerbahçe'nin de yakından ilgi gösterdiği öğrenildi. 1.81 boyundaki Ndombele'nin Tottenham ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Ndombele, merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor.
 


TANGUY NDOMBELE KİMDİR?
 
Geride bıraktığımız sezon şampiyonluğa ulaşan Napoli'de kiralık olarak forma giyen Ndombele, İtalyan ekibinde 40 maçta 2 gol, 1 asistlik katkı yaptı. Ndombele Tottenham'dan önce Fransa'da Lyon, Amiens ve Guingamp takımlarının başarısı için de ter dökmüştü. Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Ndombele, Fransa Milli Takımı'nın formasını şu ana kadar 7 kez giyerken, skora katkı yapamadı.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bir birlerinin sonunu hazirliyan takimlarimiz. Borç batagina saplanmaya devam
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 ay önce Şikayet Et
    Fener 10 versin alsın. Şampiyon olmak istiyorsa.
    Cevapla
  • tuğrulbey 9 ay önce Şikayet Et
    veren olduktan sonra alan çok olur
    Cevapla
  • Baybars 9 ay önce Şikayet Et
    Nedense Fenerbahçe'nin her transferi , Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer çalımı oluyor. Futbolcunu çok değerli göstermek ve taraftarına başarısızlıklarını unutturmak için iyi taktik.
    Cevapla
  • azizadam 9 ay önce Şikayet Et
    fenerbahce istese alir ama degermi
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 ay önce Şikayet Et
    Değer değer. Yıllardır bu böyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle