Metin Öztürk: Icardi'nin eşinin sağlığına odaklanalım

Galatasaray Kulübü 2'nci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Metin Öztürk: Icardi'nin eşinin sağlığına odaklanalım
Metin Öztürk: Icardi'nin eşinin sağlığına odaklanalım
GİRİŞ 19.07.2023 12:14 GÜNCELLEME 19.07.2023 12:14
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu belirten Öztürk, "İkinci hafta Trabzonspor sahamıza gelecek. 19 takımın 19'uyla da oynayacağız. Bundan önce de oynadık herkesi yendik, şampiyon olduk. Bundan sonra da niyetimiz yine herkesi yenip şampiyon olmak" diye konuştu.

"ICARDI'NIN YAPACAĞI KATKIDAN ÇOK EŞİNİN SAĞLIĞINA ODAKLANALIM"

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen ve gösterdiği performansla şampiyonluğun mimarlarından biri olan Mauro Icardi'nin transferiyle ilgili de konuşan Öztürk, şu an Arjantinli golcünün eşi Wanda Nara'nın sağlık durumunun daha önemli olduğunu dile getirdi. Öztürk, "İki ay önce de söylüyorduk. Icardi bizde kiralıktı ama geçen sene şampiyonluğa çok büyük katkı sağladı. Başkanımız Dursun Özbek, hocamız Okan Buruk, bu işin mimarı Sayın Erden Timur herkes büyük bir gayretle çalışıyor. Icardi de burada olmak istiyor ama bundan daha önemlisi İcardi'nin kıymetli eşinin sağlık konusu. Şu an öncelik orada, bence artık biz futbolcunun transferi ve Galatasaray'a yapacağı katkıdan çok eşinin sağlığına odaklanalım. İnşallah kısa zamanda eşi sağlığına kavuşur. Ondan sonra futbol konuşmaya devam ederiz" şeklinde konuştu.
 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Gs/444 9 ay önce Şikayet Et
    İcardinin aklı eşinde olur geçen sezonki gibi olmaz , lukakuyu transfer edin , kadromuz çok iyi forvete kim gelirse gelsin başarılı olur tabi kadro bozulmazsa nelson ,torrera, sacha boey,zaniola takımda kalırsa başarı gelir.
    Cevapla
  • Sakin 9 ay önce Şikayet Et
    Ne derneği bu insanı yardım vakfı falanmı bir çuval inciri mahvettiniz şampiyonlar ligine bile katışamayabilirsiniz. Okanın pres taktiği hezimet getirir.
    Cevapla
  • Selo 9 ay önce Şikayet Et
    Hayırdır onudamı transfer edeceksiniz
    Cevapla
  • MURAT 9 ay önce Şikayet Et
    Uyari gelmis.Gecmis olsun diyelim
    Cevapla
  • Galatasaraylı 9 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin inşallah. Bu kafayla gideceksek Allah GS ye yardım etsin. Dün akşam takımı gördük resmen döküldü takım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle